Zoznámte sa s meditačnými pyramídami. Sú naozaj také liečivé?

Už ste narazili na meditačné pyramídy? Možno ich označiť za aktuálne hity na trhu, jedná sa o magické pyramídy, ktoré podľa všetkého majú liečivé účinky teda aspoň sa to o nich hovorí. Odborníci sú však toho názoru, že meditačné pyramídy nie sú liečivé v plnom slova zmysle, ale že len poskytujú priestor na čítanie, meditáciu alebo odpočinok, čo napokon lieči človeka po psychickej stránke. Meditačné pyramídy teda nie je možné označiť priamo za liečivé pyramídy, aj keď tí, ktorí vyskúšali ich moc, sú utvrdení v tom, že istá liečba v pyramíde prebieha. Ak ste sa s týmito pyramídami, ktorým sa tiež hovorí pyramídy energie alebo energetické pyramídy, zatiaľ nestretli, dovoľte, aby sme vám ich predstavili. Meditačné pyramídy rozhodne nie sú nič nové pod slnkom. Na trhu ich však mnohí ľudia objavili len teraz. Ako sme spomínali, majú skôr poskytovať priestor na čítanie, meditáciu, štúdium alebo odpočinok, nie sú liečivé v plnom slova zmysle, ako sa o nich hovorí. O týchto pyramídach sa však hovorí mnoho vecí, povedzme si teda to, čo je pravda pravdúca. V meditačných pyramídach vzniká pyramidálna energia Podľa odborníkov má meditačná pyramída pozitívny vplyv na psychiku človeka preto, že tu vzniká pyramidálna energia, ktorá sama o sebe na človeka pozitívne pôsobí. Pyramidálna energia je vlastne spojenie zemskej energie a vesmírnej energie, ktorá sa vo vnútri pyramídy spájajú. Pyramidálna energia ako taká pôsobí pozitívne ako na človeka, tak na rastliny a svoje okolie. Do pyramídy vystresovania, z pyramídy upokojenia To, čo mnohí ľudia, ktorí mohli skúsiť kúzlo meditačných pyramíd, potvrdzujú, je, že pyramídy energie zbavujú stresu. Ľudia, ktorí strávili v pyramíde pár minút, odchádzali v domnení, že spali dlhé hodiny, ako oddýchnutí a vyrovnaní zrazu boli. V energetickej pyramíde skrátka nie je pre stres a vnútorné napätie miesto. The post Zoznámte sa s meditačnými pyramídami. Sú naozaj také liečivé? appeared first on Marfy.sk.

prejsť na článok

Bazalka – liečivé účinky vňate, listov a semienok

Liečivá bylinka a zároveň skvelá korenina. Bazalka pravá (Ocimum basilicum) nám poskytuje cennú vňať, listy aj liečivé semienka.

prejsť na článok

Liečivé účinky kurkumy

Liečivé účinky kurkumy sú známe už viac ako 6000 rokov. S veľkou obľubou bola využívaná už v ajurvédskej medicíne, a to najmä ako hlavný prostriedok na liečbu srdcových a pečeňových problémov.

prejsť na článok

Stručný úvod do sveta byliniek (pokračovanie)

Liečivé rastliny dokážu upravovať krvný tlak, tíšiť bolesti alebo odbúravať únavu. V tejto časti sa pozrieme na liečivé účinky kostihoja, skorocelu, fenikla, medovky lekárskej, harmančeka pravého, mäty piepornej a rozmarínu.

prejsť na článok

Liečivé účinky žihľavového čaju

Žihľavu, alebo aj pŕhlavu, poznáme najmä ako bylinu z lúk, ktorá nás do nôh často nepríjemne popŕhli. Viete však, aké liečivé a blahodarné účinky sa v listoch žihľavy skrývajú? Skúste si pripraviť čaj zo žihľavy a presvedčte sa na vlastnej koži.

prejsť na článok

Zoznámte sa s tekvicou Hokaido

Tekvicu Hokaido (známu aj ako Hokkaido) si obľúbite rýchlo. Krásne oranžové tekvice sú ozdobou záhrady, a zdravou delikatesou na našich tanieroch.

prejsť na článok