Žiadny vývar, žiadny guláš táto polievka ich schová do vrecka

Jedávaš polievku? Naozaj sa oplatí ich uvariť! Perfektne zasýtia a chutia vynikajúco. Dnes vám odporúčam recept na polievku, ktorá bude na jar ako stvorená. Je dokonca lepšia ako vývar a guláš. Uvaríte ho za krátky čas. Polievka, ktorá chutí ako jar Na stoloch máme väčšinou vývar alebo guláš. Veľmi často som ich aj varila, no v poslednej dobe sa to zmenilo. Pripravujem polievku, ktorá je najlepšia na prichádzajúcu jar. Plná zeleniny nám dodá poriadnu porciu vitamínov a skvelú chuť.  Len z niekoľkých ingrediencií uvaríte sýtu a zdravú polievku. Bude to ideálne na večeru a na jar. Za krátky čas pripravíte jedlo, ktoré bude chutiť celej rodine. Niečo tak chutné som už dlho nejedla, preto odporúčam tento jednoduchý recept. Podobný recept nájdete na YouTube kanáli Fruhstuck mit Adelina Kocht.  Ako variť jarnú polievku? Ingrediencie: 3 zemiaky 2 mrkvy 1 karfiol 1 cibuľa ½ šálky mrazeného hrášku 2 polievkové lyžice olivového oleja 3 bobkové listy čierne korenie soľ Prípravu polievky začnite nakrájaním zemiakov na kocky. Vložíme ich do hrnca s osolenou vodou, keď začnú vrieť, pridáme nakrájanú mrkvu . Karfiol rozdelíme na ružičky a pridáme k zvyšnej zelenine. Pridajte nakrájanú cibuľu a olivový olej. Pridáme pár zrniek čierneho korenia a dochutíme soľou. Suroviny zmiešame v hrnci. Varte prikryté, kým nie je všetka zelenina mäkká . Polievku podávame posypanú petržlenovou vňaťou alebo kôprom. Na večeru je najlepšia jednoduchá polievka Podávajte túto jednoduchú a chutnú polievku na večeru. Pripravíte ho rýchlo a funguje vždy, keď vám chýba nápad na chutné jedlo. Polievka obsahuje veľa zeleniny a teda vitamínov. Zasýti a osloví malých aj labužníkov. Takéto jedlo určite každému pripomenie, že čoskoro privítame jar. Energiu a chuť nám dodá voňavá zelenina . To zaručuje, že polievka bude veľmi obľúbená a každý si bude pýtať viac.

prejsť na článok

V spoločnosti JAVYS vlani nezaznamenali žiadny pracovný úraz

Jadrová a vyraďovacia spoločnosť (JAVYS) v minulom roku nezaznamenala žiadny pracovný úraz či požiar.

prejsť na článok

Ako zahustiť guláš? Múka nie je jediný spôsob

Guláš je obľúbené jedlo, ktoré prichádza v rôznych verziách. Základom gulášu sú bez ohľadu na vybrané doplnky šťavnaté mäsové kúsky v lahodnej hustej omáčke. Ideálnu hrúbku omáčky získate zredukovaním vody alebo pridaním hustej mastnej smotany. Kľúčovo

prejsť na článok

Je polievka príliš slaná? Skúsený kuchár radí ako ju zachrániť

K tradičnej večeri neodmysliteľne patrí tanier horúcej polievky. Dokonale ochutené, základné jedlo ideálne v každom ročnom období. Bohužiaľ, niekedy sa stane, že namiesto chutného jedla sa polievka ukáže príliš slaná a takmer nepožívateľná. Ako sa s takým

prejsť na článok

Mrkvovo-batátová polievka (AIP,Paleo, WHole 30) a niečo málo o vývare.

Keďže dnes je u nás zatiahnutá obloha, okamžite ma napadla predstava : krb, deka, šálka niečoho chutného a kniha . Krb nemám, deka by sa našla, ale s dekou na sebe sa ťažko varí :). Štýlom čo som doma našla vznikla táto AIP mrkvovo batátová polievka.

prejsť na článok

Z čoho sa skladajú CBD vrecká?

CBD vrecká sa skladajú zo samotného vrecúška, ktoré je vyrobené z vysokokvalitných zdravotne nezávadných materiálov. Teda, nepôsobí negatívne na ústnu dutinu. V jeho útrobách sú zabalené kúsky konopnej sušiny získanej z rastlín pestovaných v prísne kontro

prejsť na článok