Zavážacie loďky ako pravá ruka moderného rybára

Rybárčenie je obľúbeným koníčkom ale taktiež aj prostriedkom obživy mnohých ľudí na celom svete. Tradičné spôsoby rybolovu sú však často Príspevok Zavážacie loďky ako pravá ruka moderného rybára je zobrazený ako prvý na Night Fox Technology.

prejsť na článok

Rybárčenie a zavážacie loďky, prečo áno?

Rybárčenie je po stáročia obľúbenou zábavou, ktorá poskytuje relaxačný únik od zhonu každodenného života. Ale s pokrokom v technológii sa Príspevok Rybárčenie a zavážacie loďky, prečo áno? je zobrazený ako prvý na Night Fox Technology.

prejsť na článok

Výhody používania zavážacích lodiek a lov kaprov

Zavážacie loďky na lov kaprov sú v posledných rokoch čoraz populárnejšie, pretože kaprári hľadajú spôsoby, ako zvýšiť svoju úspešnosť. Tieto Príspevok Výhody používania zavážacích lodiek a lov kaprov je zobrazený ako prvý na Night Fox Technology.

prejsť na článok

Prístav pre loďky

ZREALIZOVANé za jediný deň Ako obvykle od nás z agátového dreva. Na prvom obrázku je stav ráno a na poslednom výsledok projektu vo Vrakuni. Použité boli geotextílie pre zamedzenie straty zeminy časom. Pre ľahšie nastupovanie do lod

prejsť na článok

Exhibiton: Ruka na konci ramene (2022)

Ruka na konci ramena: (Spolu)práca v českom a slovenskom umení Participatívne, sociálne, interaktívne či angažované projekty majú v českom a slovenskom umeleckom prostredí svoju históriu. Často však stoja na okraji záujmu. Aj keď ich vytvorili renomovaní

prejsť na článok

Asistentka na právnom oddelení

Pozícia je vhodná pre čerstvého absolventa práva prípadne pre študenta práva, pre ktorého je atraktívne pracovať pre zahraničnú investičnú a developerskú spoločnosť.

prejsť na článok