Asistentka na právnom oddelení

Pozícia je vhodná pre čerstvého absolventa práva prípadne pre študenta práva, pre ktorého je atraktívne pracovať pre zahraničnú investičnú a developerskú spoločnosť.

prejsť na článok

Asistent/-ka na obchodnom oddelení

Poslaním pozície je podpora obchodníkov na obchodnom oddelení po administratívnej a marketingovej stránke.

prejsť na článok

Kto je virtuálna asistentka a čo robí?

Kto je virtuálna asistentka a čo robí? Kto je virtuálna asistentka? Možno ste sa s týmto povolaním už stretli, no väčšina podnikateľov a živnostníkov na Slovensku nevie o koho ide. A pritom vám vie efektívne ušetriť čas, energiu a peniaze.

prejsť na článok

Liečba nádorov nervového systému na oddelení detskej neurochirurgie pri Národnom ústave detských chorôb v Bratislave

Chrenko R., Líška M., Trnovec B., Sokol D., Rudinský B. Liečba nádorov nervového systému na oddelení detskej neurochirurgie pri Národnom ústave detských chorôb v Bratislave. Pracovné dni Slovenskej Neurochirurgickej Spoločnosti. 6. 8. 10. 2022, Hotel Yas

prejsť na článok

Dozrel čas

Sme naozaj slobodní, žijúci v právnom, demokratickom štáte? Aktuálnu situáciu rozoberá predseda Hnutia ONÁS Mgr. Ivan Stanovič: Príspevok Dozrel čas je zobrazený ako prvý na .

prejsť na článok

Potrebujem virtuálnu asistentku

Prečo potrebujete virtuálnu asistentku? Virtuálna asistentka šetrí váš čas a peniaze. Ako? Aj vy ste už pri svojom podnikaní narazil na úlohy, ktoré sa pre vás stali problémom alebo príťažou. Na ich splnenie je často potrebný zames

prejsť na článok