Základom je dobrý úvod a cieľ

Spoluúčasť s vedúcim, ktorý Vám zadal úlohu by mala nastať už v okamihu tvorby zadaní úlohy, pretože toto zadanie aké má diplomová práca musí vedúci schvaľovať. Preto by malo byť v súlade tak s očakávaniami vedúceho zadania, tak s očakávaniami študenta. Štruktúra zadanej úlohy je založená nasledovne, základ tvorí úvod, cieľ a metodika úlohy, formulácia cieľov, prípadne hypotéz a záver. V úvode zadania úlohy je zdôvodnená voľba témy výtvoru a v závere výtvoru potom hodnotené hlavné prínosy zadaného a vyhotoveného výtvoru. Individuálne rozsah výtvorov Ciele a metodika aký má diplomová práca obsahujú hlavné a čiastkové formulované ciele zadanej úlohy, rovnako ako metódy a informačné zdroje, ktoré boli k vytvoreniu použité. Deklarácia použitých zdrojov vo forme ich zozname je uvedená za záverom zadanej úlohy v zozname použitej literatúry. Celkový rozsah vyhotovené úlohy študentom sa pohybuje okolo 70 strán čistého textu, bez formálnych náležitostí, ale rozsah týchto výtvorov môže byť, v jednotlivých prípadoch individuálne. Článek Základom je dobrý úvod a cieľ se nejdříve objevil na Poloosi.

  • Web: Poloosi
  • Aktualizované: 3.4.2024
prejsť na článok

Úvod do účtovania v CDESKu

Prečítajte si ako funguje účtovanie v CDESKu a aké rôznorodé využitia ponúka. The post Úvod do účtovania v CDESKu appeared first on CDESK.

prejsť na článok

Dobrý čaj

Viete, prečo majú Angličania dobrý čaj? Lebo nevedia variť kávu.

prejsť na článok

Murphyho pracovný zákon I

Ak ste dobrý, hodia na vás všetku prácu. Ak ste naozaj dobrý, dokážete sa jej zbaviť!

prejsť na článok

Dobrý lekár

Dva levy sa pozerajú do lekárskej tašky a pritom si hovoria: - Bol to dobrý lekár! - Áno, bol! Škoda, že z neho nezostalo na zajtra!

prejsť na článok

Aké sú trendy na zimu 2021?

Módu si môžete kúpiť, no štýl ten musíte mať. Byť štýlový do istej miery znamená aj držať sa dnešných trendov, tak v dnešnom článku by som vám chcela priblížiť čo túto zimu letí a v čom budete trendy aj vy! Samozrejme slepé nasledovanie každého trendu, n

prejsť na článok