Zábava s hokejkou

Doma sa hraj s hokejkou tak, aby si niečo nerozbil, alebo nepoškodil. Spýtaj sa rodičov, či Ti to dovolia. Ahoj, aj keď sa Ti to možno nezdá, ale miešaním, naberaním loptičky na hokejku si zlepšuješ svoju florbalovú techniku a zlepšuješ si cit, motoriku. Keď sa budeš hrať s hokejkou 2-3x denne po 20-30 minút uvidíš ako sa to odzrkadlí v zápase. Budeš mať väčšiu istotu, nebudeš musieť toľko pozerať na hokejku. Inšpiruj sa tu The post Zábava s hokejkou appeared first on Objav Florbal.

prejsť na článok

Sme v polovici prázdnin a my sa poohliadli na ich začiatok to bola zábava ?

Dátum: 09. 08. 2023   Miesto: Liptov The post Sme v polovici prázdnin a my sa poohliadli na ich začiatok to bola zábava ? appeared first on Visit Liptov.

prejsť na článok

SEX ako (POČÍTAČOVÁ) HRA ?

Hry a sex proste idú dokopy či už ide o počítačové hry alebo napríklad takú všeobecne známu "fľašku" :) Zábava v každej forme, fantázii sa medze nekladú.

prejsť na článok

STRIPTÍZ - zábava pre všetkých

Striptíz znamená pozvoľné a rafinovane vykonávané obnažovanie jednej alebo viacerých osôb, vykonávané za účelom erotického vzrušenia, zvyčajne za odmenu.

prejsť na článok

Výcvik zlaňovania

Naučte sa ako bezpečne zlaňovať na skalách a v horách. Zlaňovanie je zábava. Prekonajte svoj strach z výšok a naučte sa ako zlaňovat správne a efektívne v sprievode našich inštruktorov.

prejsť na článok

Hawaii párty

Úvod Camping Nitrianske Rudno 15. 8. 2020 Tanec, zábava a drinky na pieskovej pláži

prejsť na článok