Sme v polovici prázdnin a my sa poohliadli na ich začiatok to bola zábava ?

Dátum: 09. 08. 2023   Miesto: Liptov The post Sme v polovici prázdnin a my sa poohliadli na ich začiatok to bola zábava ? appeared first on Visit Liptov.

prejsť na článok

Začiatok jari.

Začiatok jari je začiatok nového cyklu. Symbol toho, že vždy môžeš začať odznova. #zmena #zaciatok #kineziologia #konstelacie #konzultacie #koucing #vztahy The post Začiatok jari. appeared first on Biely Lotus.

prejsť na článok

Štart prázdnin na Liptove bude rozprávkový

(Liptovský Ján, 31. 5. 2023) – Na Liptove sa už šiesty rok po sebe pripravujú na netradičné rozprávkové prázdniny. Zaslúženú ... The post Štart prázdnin na Liptove bude rozprávkový appeared first on Visit Liptov.

prejsť na článok

Animátori počas jarných prázdnin načerpali v tichu

The post Animátori počas jarných prázdnin načerpali v tichu appeared first on Saleziáni Don Bosca, Banská Bystrica.

prejsť na článok

Zábava s hokejkou

Doma sa hraj s hokejkou tak, aby si niečo nerozbil, alebo nepoškodil. Spýtaj sa rodičov, či Ti to dovolia. Ahoj, aj keď sa Ti to možno nezdá, ale miešaním, naberaním loptičky na hokejku si zlepšuješ svoju florbalovú techniku a zlepšuješ si cit, moto

prejsť na článok

Začiatok výučby v priestoroch jazykovej školy

Vážení klienti, dovoľujeme si Vám oznámiť, že na základe nariadenia vlády SR sa od 1.6.2020 budú môcť realizovať kurzy anglického jazyka aj v priestoroch našej školy za prísnych bezpečnostných podmienok. Ďakujem, že ste pri nás stáli aj v tejto neľ

prejsť na článok