Z Maďarska sa ženú búrky. Pripravte sa na ďalšie kolo búrok

K nášmu územiu sa v podvečerných hodinách blížia búrky z Maďarska. Búrky večer hrozia vo viacerých lokalitách. Kde sa pripraviť na ďalšie nebezpečné búrky? 

prejsť na článok

Cez Maďarsko sa rúti k Slovensku fotogenická búrka. Prináša silný, nárazový vietor

Už aj na východe búrky ukončili tropické horúčavy. Tu sa však vyskytujú relatívne slabé búrky. Oveľa výraznejšia búrková situácia je na západe krajiny, kam sa z Maďarska ženú výrazné búrky.

prejsť na článok

Nad západ postupuje línia lejaku a búrok. Okolím Podhájskej sa ženie ďalšia silná búrka s potenciálom spôsobovať škody

Západné Slovensko stále nemá to najhoršie za sebou. Po nebezpečnej noci sa tu počasie opäť zhoršuje. Z Maďarska tu postupuje viac ako 300-kilometrov dlhá línia búrok, ktorá prinesie silnejší vietor. Lokálne sú búrky veľmi nebezpečné.

prejsť na článok

AKTUÁLNE: V noci a skoro ráno by sa mali začať tvoriť búrky

Sobota, ktorá pomaly na našom území končí priniesla na naše územie niekoľko búrok. Ďalšie búrky hrozia už čoskoro. Prvé búrky by sa mali začať tvoriť dnes v skorých ranných hodinách a hrozia na našom území aj počas dňa.

prejsť na článok

Nedeľné popoludnie prináša ďalšiu vlnu frontálnych búrok. Postupujú na juhovýchod

Ani v nedeľu popoludní nie je naše územie bez búrok. Práve naopak. Línia búrok od Horehronia až po Šariš postupuje ďalej na juhovýchod. 

prejsť na článok

Čaká nás ZMENA. Víkend nakoniec prinesie búrky. Čakajte ich najmä v týchto oblastiach

Pôvodne to vyzeralo, že tento víkend prinesie na naše územie prevažne slnečné a pokojné počasie, no nakoniec nás čaká zmena. Postará sa o to front, ktorý sa nad našou oblasťou zvlní a tieto frontálne vlny prinesú na Slovensko búrky po oba víkendové dni. V

prejsť na článok