Nedeľné popoludnie prináša ďalšiu vlnu frontálnych búrok. Postupujú na juhovýchod

Ani v nedeľu popoludní nie je naše územie bez búrok. Práve naopak. Línia búrok od Horehronia až po Šariš postupuje ďalej na juhovýchod. 

prejsť na článok

Tisíce bleskov a desiatky mm zrážok. Takáto je doterajšia bilancia dnešných búrok

Posledný prázdninový deň sa nesie v znamení búrok. Tie sa vyskytovali už aj počas noci a búrlivo je aj v dopoludňajších hodinách. 

prejsť na článok

Nad západ postupuje línia lejaku a búrok. Okolím Podhájskej sa ženie ďalšia silná búrka s potenciálom spôsobovať škody

Západné Slovensko stále nemá to najhoršie za sebou. Po nebezpečnej noci sa tu počasie opäť zhoršuje. Z Maďarska tu postupuje viac ako 300-kilometrov dlhá línia búrok, ktorá prinesie silnejší vietor. Lokálne sú búrky veľmi nebezpečné.

prejsť na článok

Z Maďarska sa ženú búrky. Pripravte sa na ďalšie kolo búrok

K nášmu územiu sa v podvečerných hodinách blížia búrky z Maďarska. Búrky večer hrozia vo viacerých lokalitách. Kde sa pripraviť na ďalšie nebezpečné búrky? 

prejsť na článok

Dnes nás čakajú ďalšie BÚRKY. Bude chladnejšie, ale stále búrlivo

Aj v nadchádzajúcich hodinách nás čaká búrlivé počasie. Počasie aj naďalej ovplyvňuje studený front, ktorý sa priamo nad našim územím vlní a na tomto studenom fronte sa aj dnes budú tvoriť jednotlivé vlny zrážok a búrok.

prejsť na článok

Kanada ohlásila ďalšiu vojenskú pomoc Ukrajine, vrátanie munície

Kanadská vláda ohlásila ďalšiu vojenskú pomoc Ukrajine, vrátane munície, a rozšírenie výcvikového programu ukrajinských vojakov. Ruské útoky zo ...

prejsť na článok