Wwllnwss v prírode

Cestovanie s deťmi do zahraničia je pre rodičov niekedy únavné. Dlhé hodiny strávené prepravou autom, vlakom či lietadlom dajú zabrať nejednému rodičovi. Preto čoraz viac rodín vymenilo dovolenku zahraničí za dovolenku na Slovensku. Aj keď pre niekoho je to možno nepredstaviteľné, že by mal dovolenku stráviť doma na Slovensku, čudovali by ste sa ako je Slovensko prispôsobené rodičom s deťmi. Veľkou výhodou pobytu celej rodiny na Slovensku je krátka doba cestovania. Vybrať si môžete destináciu najbližšie ku vášmu domovu. Na Slovensku môžete stráviť predĺžený víkend, ale tiež celý týždeň. Záleží len na vás koľko nocí si zvolíte. Pobyty na Slovensku začali rapídne rásť najmä vďaka rekreačným poukazom, ktoré môžete využiť v nejednom hoteli. Letná dovolenka na Slovensku je takýmto spôsobom oveľa lacnejšia a môžu si ju dovoliť aj bežné rodiny. Pobyty na Slovensku si určite zamilujete. Naše Slovensko nám má čo ponúknuť. Môžete sa vybrať do čarokrásnej prírody a obdivovať štíty našich nádherných Tatier. Či už Vysoké Tatry, Nízke Tatry, Západné Tatry či iná destinácia vhodná na turistiku, ani s deťmi sa takéhoto pobytu obávať nemusíte. No nie je pobyt ako pobyt. Ak už sa vyberiete na predĺžený víkend, zvoľte si wellness pobyt na Slovensku. Vďaka wellnessu si dokonale oddýchnete od každodenných povinností a načerpáte novú energiu. Slovensko je bohaté na kvalitné hotely, ktoré ponúkajú svojim návštevníkom skutočne veľký luxus. Nemusíte si zaplatiť ten najdrahší hotel, aby ste si mohli užiť kvalitný wellness. Wellness s bazénmi, vírivkami či saunami nájdete už takmer v každom lepšom hoteli. Zoberte aj vy svoju rodinu a zajednajte si wellness pobyt na Slovensku. Kde hľadať kvalitné pobyty pre rodiny s deťmi? Tie najlepšie rodinné wellness pobyty https://www.travelguide.sk/svk/pobyty/?lfTypeStays=21 po celom Slovensku v krásnych hoteloch nájdete na travelguide.sk. Článek Wwllnwss v prírode se nejdříve objevil na Orzan.

  • Web: Orzan
  • Aktualizované: 5.3.2024
prejsť na článok

Aj maliny môžu byť napadnuté vírusom

Jedným z najobľúbenejších letných ovocí nielen detí ale aj dospelých sú maliny. Rastú nám nie len na záhrade, ale aj vo voľnej prírode. Každý z nás si už určite odtrhol maliny rastúce popri poľnej cestičke počas prechádzky v prírode.

prejsť na článok

Letný Kemp iMove 2018

Športovo - dobrodružný pobytový kemp v krásnej prírode na Mlýnkoch je nachystaný a tešíme sa na Vás tento rok opäť :)

prejsť na článok

Ako a čím hnojiť BIO záhradu?

Bio záhrada už z princípu vylučuje možnosť použitia priemyselných hnojív. Ich náhradou sú organické hnojivá. Sú priateľské k prírode, podporujú prirodzené mikrobiálne kultúry v pôde, a napomáhajú tvorbe humusu.

prejsť na článok

SPP (kreatíva)

Pre projekt „neSPPíme, bzučíme“ sme vymysleli a vytvorili detskú pesničku s obľúbenými detskými interprétmi – Paci Pac. Lebo je dôležité, aby sme už v deťoch budovali lásku k prírode a dali im do povedomia, aká je taká obyčajná Včielka dôležité zvieratko

prejsť na článok

Ako si uľaviť od alergií?

Prišla jar a v prírode všetko kvitne a rastie. Aj keď je toto obdobie potešením pre oči, alergici dostávajú zabrať. Kýchanie, nádcha, svrbenie očí a pokožky, to všetko dokáže človeka od pobytu von odradiť. Aby ste si však mohli krásne jarné dni užívať aj

prejsť na článok