Výuka plávania

Farár učí mníšku plávať: - Otče, naozaj sa utopím, ak vyberiete váš prst von?

prejsť na článok

Pozastavenie praktickej výučby v autoškolách!

Usmernenie ministra dopravy a výstavby SR pozastavenie výkonu prezenčnej výučby autoškôl na území SR. Vzhľadom k zhoršujúcemu vývoju epidemiologickej situácie a na základe požiadavky z Úradu verejného zdravotníctva SR sa pozastavuje ku dňu 24.02.2021

prejsť na článok

Obnovenie výuky

Od 10.12. sme podľa nariadenia Vlády SR mohli obnoviť praktické jazdy v režime OP. Teoretická výuka prebieha online z domu. Príspevok Obnovenie výuky je zobrazený ako prvý na Autoškola Parobek ®.

prejsť na článok

Prerušenie výuky

Podľa nariadenia ÚVZ SR je v autoškolách od 25.11. do 8.12.2021 pozastavená výuka. O možnosti online výuky sa môžte informovať na 0911 883 013. Príspevok Prerušenie výuky je zobrazený ako prvý na Autoškola Parobek ®.

prejsť na článok

Blondínka a plávanie

Blondínka sa pýta inštruktora plávania: - A naozaj, keby ste zo mňa vytiahli prsty, tak by do mňa natiekla voda a utopila by som sa?

prejsť na článok

Plávanie pre deti Covid 19 aktuálne informácie o kurzoch

Podmienky vstupu na kurzy plávania  aktualizované 01.08.2022 Podmienky v Plaveckých jasličkách Žabka. Rodičom s deťmi, ktorí nebudú mať zaplatený kurz dopredu ( najneskôr 7 dní pred nástupom na kurz) nebude umožnení vstup na bazén. Na kurzy plávania detí

prejsť na článok