Pak choi, bok choy, čínska kapusta - to sú názvy pre túto zeleninu pochádzajúcu z Číny. Dá sa však celoročne a veľmi jednoducho dopestovať aj u nás. Pak choi sa používa najmä v ázijskej kuchyni. Okrem skvelej chuti a chrumkavosti jedlám dodáva aj mnoho ce
V lete akosi automaticky siahame po ovocí a zelenine, ktorá nám dozrieva v záhradách a na poliach. V zime je to o niečo komplikovanejšie a zeleninu s ovocím až tak veľmi do našich jedál nezahŕňame. Vyskúšajte však pridať niektoré z týchto našich zimných t
prejsť na článokMáte domácu zeleninu a ovocie a neviete ako ich skladovať aby vám vydržali čo najdlhšie čerstvé a chutné? Poradíme Vám čo robiť.
prejsť na článokČoraz častejšie môžeme na balkónoch panelákov vidieť, ako si ľudia pestujú svoju zeleninu. Kedysi to bola vymoženosť ľudí žijúcich na dedinách alebo v rodinných domoch, že si na záhradke mohli vypestovať sami zeleninu či ovocie. Dnes, aj keď v obmedzenom
prejsť na článokS jarným počasím a slniečkom začíname mať aj iné chute. Čoraz menej nás lákajú ťažké mäsité jedlá a siahame po čerstvej zelenine. Akú si vybrať, aby sme si nielen čo najlepšie pochutnali, ale aby nám aj pomohla?
prejsť na článokSnívate o vlastnej úrode v záhradke? Zaujíma vás, ktorú zeleninu doma pestovať? Pestovanie zeleniny nie je komplikované. Môžete ju pestovať v kvetináčoch, na malých políčkach, či vo vyvýšených záhonoch. S našimi tipmi na to, ktorú zeleninu zvládne pestova
prejsť na článok