Vyháraš pri masáži alebo sú tvoji zákazníci občas nespokojní?

Často pri masážach používame okrem určitých technik aj energetickú prácu. Otvára sa nám pole, ktoré nás fascinuje, tvorí zázraky. Je to vedomý dotyk,  ktorí dávame zväčša  nevedome alebo bez hĺbky poznanie, ako táto energia funguje spolu s univerzálnymi pravidlami sveta. Dlhoročná známa robí fizio, no zároveň pri masáži pracuje aj energeticky. Keď sme sa spoznali bola z práce často unavená, a keď si nedopriala dostatočný oddych, mnohokrát do roka aj chorá. Postupne vyhárala. Občas som jej rozprávala o tom, ako je krásne, keď masirujem človeka a zároveň meditujem, som v sebe, nie v ňom. Začala to skúšať prenášať do svojej praxe, začala mať viac sily, energie, znižila sa jej chorobnosť. Tu vzniká potreba zadefinovania si základných dôležitých zákonitostí práce s vedomím dotykom: počas masáže vstupujem do vnútornej meditácie sama so sebou ideálny stav keď počas celej masáže som naplno v pritomnom okamihu. pracujem s bezpodmienečnou láskou, vďačnosťou, radosťou. Všetko sú to vysoké vibračné frekvencie. Viem si nastaviť svoje hranice. Klient si nedovolí dávať mi návrhy slovné či telesné.  Ani ja nepočujem v sebe erotický chtíč, alebo naopak vzdor, že to telo je nechutné. Je to preto že som vnútorne zmierená s tým, že každý máme v hĺbke seba rovnaké božstvo a zároveň každý máme dokonalú jedinečnosť. pomáham SEBE. Masírovanemu robím službu,  ktorá ma teší v čase, ktorý mi vyhovuje a spôsobom, s ktorým súznie celá moja bytosť. Pomáhačstvom vyháram, čo môže viesť až k smrti. Som iba sprievodkyňou. Každý si vie pomôcť sám. Je iba na ňom či chce alebo nie. viem rozlíšiť čo je brať a čo dávať aj na energetickej úrovní. Mám v tom jasno. Ak sa tak nedohodneme, neberiem si. Typický príklad brania je chlípny masér, ktorý masíruje krásnu ženu. Má chuť zobrať si ju celú a ona to cíti. Dávam techniku dotyku, za ktorú dostanem dohodnutú odmenu. Moja energetická práca je tu iba pre mňa a do okolia vyžarujem samú seba. To čo teda naviac vnášam do masáže je iba môj stav radosti a blaženosti v prítomnom okamihu. Všetko toto sa ďalej učím vnášať do svojho každodenného života.  Chce to zmenu a na tú zmenu čas. Čas vniesť do praxe úplne nový spôsob práce s ľuďmi.  S láskou a úctou Jana Abatis Viac na: https://abatis.sk/aktualne-stretnutia-seminare/zakonitosti-vedomeho-dotyku/ The post Vyháraš pri masáži alebo sú tvoji zákazníci občas nespokojní? appeared first on Abatis.

prejsť na článok

BE STUDY, 0905462885, [email protected] Naučíme vás učiť sa! Príďte sa pozrieť.

OBČAS ..... nestačí! Prázdniny skončili, oddychu bolo vyše hlavy a čo ďalej? Znovu sadnúť do lavíc a s bolením brucha vydržať deň za dňom. Zle sa takého slová čítajú a ešte horšie sa to žije! Ak ste nemali čas opakovať a precvičovať čítanie, písanie, po

prejsť na článok

SEX - kedy to máme najradšej?

Chuť na sexuálne hrátky pochopiteľne prichádza spontánne a občas nás prepadne v úplne nezvyčajnom čase alebo v situácii.

prejsť na článok

7 masážnych erotických pomôcok pre spestrenie sexuálneho života

Ktoré masážne erotické pomôcky sú práve in a ktoré vám zaručene okorenia váš sexuálny život? Spestrite si sexuálny život pomocou masáží alebo erotických pomôcok.

prejsť na článok

Zákazníci Orangeu sú v online svete v bezpečí

Zákazníci Orangeu sa už nebezpečenstiev online sveta nemusia obávať Rodinný bezpečnostný balík Bezpečnostný balík pre celú rodinu, ktorý ochráni až 4 zariadenia a k tomu špeciálna aplikácia na ochranu detí na internete, je ďalšia užitočná služba, ktorú pr

prejsť na článok

Obľúbené polohy a miesta pre sex III.

Občas dôjde aj na tie naozaj netradičné sexuálne polohy a aj na využitie neobvyklých miest, či už je to zo zvedavosti alebo sa jedná o snahu si oživiť sex.

prejsť na článok