Všímajte si aj tie malé veci v živote

Malé veci Malé kroky vás privedú k veľkým krokom. Klišé? Možno, áno ale ľudia si nevšímajú vo svojom veľkom zaneprázdnenom živote tie malé drobnosti, ktoré sa dejú okolo nich, nemajú trpezlivosť a nepremýšľajú nad drobnosťami, ktoré sa neskôr stávajú veľkými udalosťami v živote. Keď sme boli deťmi radi sme sa hrávali s puzzle. Všímali sme si ako jednotlivé útvary zapadajú do ďalších a vytvárajú tak nejasný obraz. Bez jedného malého útvaru by nikdy nemohol vzniknúť kompletný obraz. Už nie sme deťmi a na puzzle už nemáme čas. Sme dospelými, dennodenné starosti sa stali našimi puzzle útvarmi a skladáme si vlastný životný obraz. Bez jedného malého útvaru by obraz nemal žiaden význam. Bez žiadného trápenia v našom živote by sme nemohli mať radosť, bez žiadnéj námahy by sme sa nemohli posunúť ďalej. Jedno svetielko Vianočný stromček neosvetlý, avšak sto spraví stromček tancujúcou krásou. Azda strom, nevyrastol z malého semiačka?  Malé veci prerastú do veľkých. The post Všímajte si aj tie malé veci v živote appeared first on www.mentorovanie.sk.

prejsť na článok

Nie je na čo čakať, začni hneď!

Hlavný dôvod, prečo by si mal začať ihneď je, pretože inak tvoj mozog začne prehnane fungovať a vytvárať si XY dôvodov, prečo by to nemalo vyjsť. Dám ti otázku, koľko z tých negatívnych myšlienok, ktoré ti napadli, sa reálne môžu udiať? Určite si si poved

prejsť na článok

#19 SEBAROZVOJOVÝ MEGAMIX AKO HO UCHOPIŤ V KAŽDODENNOM ŽIVOTE ANGLIČÁK PODCAST

#19 | SEBAROZVOJOVÝ MEGAMIX - AKO HO UCHOPIŤ V KAŽDODENNOM ŽIVOTE Tu môžeš počúvať náš podcast tiež

prejsť na článok

Čo je všímavosť a ako vám v živote môže pomôcť (mindfulness 1. časť)

The post Čo je všímavosť a ako vám v živote môže pomôcť (mindfulness 1. časť) appeared first on Celostné zdravie - vzdelávanie a poradenstvo.

prejsť na článok

Predajňa a skladové priestory, Malé Uherce

The post Predajňa a skladové priestory, Malé Uherce appeared first on Stavebná firma DAK Prievidza.

prejsť na článok

Obchodná budova Unimarket, Malé Uherce

The post Obchodná budova Unimarket, Malé Uherce appeared first on Stavebná firma DAK Prievidza.

prejsť na článok