Voľné pracovné pozície

Chceli by ste pracovať v OC Miloslavov v niektorej z predajní? Sledujte aktuálne pracovné pozície.   Predavač(ka) v pekárni Predajca v obchode Dobrý rum Pracovná ponuka nechtový dizajn Pracovná ponuka Vinotéka The post Voľné pracovné pozície appeared first on OC Miloslavov.

prejsť na článok

Povinné nahlásenie voľných pracovných miest

Od 1. januára 2019 vzniká povinnosť všetkým zamestnávateľom oznámiť voľné pracovné miesto a jeho charakteristiku na Úrad práce, sociálnych vecí a rodiny, a to pred nástupom zamestnanca na danú pozíciu. To znamená, že okrem prihlásenia zamestnanca do Sociá

prejsť na článok

Voľné pracovné miesto na PNR 9/2023

výberové konanie 92023.PR a[data-mtli~="mtli_filesize58,61kB"]:after {content:" (58,61 kB)"}Príspevok Voľné pracovné miesto na PNR 9/2023 je zobrazený ako prvý na Centrum pre deti a rodiny.

prejsť na článok

Personnel Assistant (Stáž/Absolventská prax)

Úlohou tejto pozície je administratívna a organizačná podpora personálneho konzultanta/recruitera pri vyhľadávaní a výbere pracovníkov na obsadzované pozície.

prejsť na článok

Junior Recruiter (Stáž/Absolventská prax)

Úlohou tejto pozície je administratívna a organizačná podpora personálneho headhuntera/recruitera pri vyhľadávaní a výbere pracovníkov na obsadzované pozície.

prejsť na článok

Pracovné právo

Pracovné zmluvy, skončenie pracovného pomeru, nevyplatenie mzdy a odstupného a iné The post Pracovné právo appeared first on Advokátska kancelária JUDr. Juraj Macík | Sme orientovaní na výsledky pre klientov.

prejsť na článok