Junior Recruiter (Stáž/Absolventská prax)

Úlohou tejto pozície je administratívna a organizačná podpora personálneho headhuntera/recruitera pri vyhľadávaní a výbere pracovníkov na obsadzované pozície.

prejsť na článok

Personnel Assistant (Absolventská prax/Stáž)

Úlohou tejto pozície je administratívna a organizačná podpora personálneho konzultanta pri vyhľadávaní a výbere pracovníkov.

prejsť na článok

Personnel Assistant (Stáž/Absolventská prax)

Úlohou tejto pozície je administratívna a organizačná podpora personálneho konzultanta/recruitera pri vyhľadávaní a výbere pracovníkov na obsadzované pozície.

prejsť na článok

OBBORNÁ STÁŽ V RÁMCI PROJEKTU ERASMUS+

V pondelok 3. októbra 2022 sa začala odborná dvojtýždňová stáž 20 žiakov 4. ročníka v Prahe v rámci projektu Praxuj v Prahe skús, zaži, inšpiruj sa. FOTO Príspevok OBBORNÁ STÁŽ V RÁMCI PROJEKTU ERASMUS+ je zobrazený ako prvý na www.obchars.sk.

prejsť na článok

Junior SEO Konzultant

▪ Pozícia je vhodná pre juniorného SEO špecialistu (prax aspoň 1 rok) z lokálnej onlineovej agentúry, ktorý chce prejsť na vyššiu profesionálnu úroveň, väčších klientov a pracovať pre medzinárodne úspešnú firmu.

prejsť na článok

Qibbel 6 Junior

Perfektná sedačka na bicykel pre dieťa od 6 rokov. Sedačka Qibbel 6+ Junior je veľmi pevná, vybavená bezpečnostnými pásmi a sklopnými opierkami na nohy.

prejsť na článok