Vodič autobusu a farár

Prídu do neba vodič autobusu a farár. Svätý Peter pozve dovnútra vodiča a farárovi povie, aby počkal. Farár sa samozrejme nahnevá a hovorí: - Prečo mám ja, zbožný človek, ktorý celý život verne slúži Bohu, čakať na vstup do neba kvôli nejakému vodičovi? Svätý Peter na to: - Tak pozri, keď ty si v kostole kázal, tak všetci spali, ale keď on riadil, všetci sa modlili!

prejsť na článok

Dobrá svadba

Príde mladík do spovednice a hovorí: - Pán farár, zhrešil som! Bol som na svadbe za družbu a - to viete, niečo sa popilo, vzájomné sympatie s družičkou, no a tak sme sa tam pomilovali. Pán farár na to: - Odpúšťa sa ti, synu, ale pomodli sa 10 krát. -

prejsť na článok

Našiel hodinky

- Pán farár , hovorí miništrant, včera som našiel hodinky. - Dúfam, že si si ich nenechal?! , hovorí farár. - Nie, pán farár, už som ich predal!

prejsť na článok

Najväčšia slušnosť

Viete, čo je to najväčšia slušnosť? Keď vodič autobusu uvoľní miesto starenke.

prejsť na článok

Nestalo by sa to

Pán farár ide na cesty. Pri diaľnici uvidí billboard, na ktorom je kríž, na kríži visí Ježiš a nad tým je nápis: - Naše klince udržia všetko! Pán farár sa zarazí a rozhodne sa, že to tak nenechá. Ide za majiteľom železiarstva a hovorí mu, že ten nápis tak

prejsť na článok

Čierny pes s bielym obojkom

Vodič kamiónu vojde do krčmy a pýta sa krčmára: - Koho bol ten čierny pes s bielym obojkom? Krčmár pozrie z okna von a vraví: - To bol náš farár a na ceste hľadal kontaktnú šošovku!

prejsť na článok