Vítam Vás na stránke plnej možností

Vítam vás na stránke LaNurMia. Nastala chvíľa na ktorú som sa tešila neskutočne dlho. Ako trénerka pracujem už nejakú tú dobu, ale ako blogerka pôsobím veľmi krátko. Preto Vás prosím o akékoľvek strpenie či spätnú väzbu. Napriek tomu verím, že sa Vám môj obsah bude páčiť a z každého jedného si zoberiete určité ponaučenie, uvedomenie či vedomosti. Popravde nemám racionálne vysvetlenie prečo som s tým všetkým začala. Jednoducho som nasledovala svoje srdce a to mi jasne hovorilo, že ak pôjdem za jeho hlasom, rozhodne nikdy nebudem nešťastná. Dokonca ani v momente keď nastane ťažká chvíľa či kríza. Chcem aby ste sa teraz započúvali nad hlasom Vášho srdca. Čo Vám hovorí? Ste naozaj šťastný? Možno si prechádzate ťažkým obdobím z ktorého chcete nájsť cestu von, ale je príliš tma a vy ju nemôžete spatriť. Možno ste sem prišli len po relax a načerpať nové myšlienky. Ponúkam Vám širokú škálu myšlienok ohľadom zdravia, zdravia tela, mysle a duše. Na tejto stránke sa cez hlavné Menu môžete preklikať k informáciám, ktoré Vám zabezpečia dostatočnú harmóniu počas Vašej existencie. Som neskutočne vďačná za takúto krásnu príležitosť odovzdať sa vám všetkým. Ďakujem -LaNurMia

prejsť na článok

Zaujímavosti o KOI

Vítam fanúšikov, nadšencov KOI! Či už ste ostrieľaný chovateľ, alebo len začiatočník, dozviete sa tu viac o tejto krásnej rybe. Tu sú niektoré zábavné koi fakty.

prejsť na článok

Antracit v plnej kráse

Aplikáciu obkladu Elastolith hravo zvládnete aj sami. Čo poviete na taký antracit? The post Antracit v plnej kráse appeared first on Tehlové obklady Elastolith.

prejsť na článok

Registrácia na 15. ročník Okolo Domaše spustená!

Registrovať sa môžete na stránke okolodomase.mtbiker.sk Informácie ohľadom štartovného nájdete na stránke propozícií. The post Registrácia na 15. ročník Okolo Domaše spustená! appeared first on Okolo Domaše.

prejsť na článok

O vašej domovskej stránke

Vaša hlavná stránka je nastavená na zobrazovanie štyroch najnovších článkov z kategórie blogov v stĺpci. Potom sú tu odkazy na ďalšie dva staršie články. Tieto čísla môžete zmeniť úpravou nastavení obsahu v záložke blogu vašej administrácie. Ak ste prihlá

prejsť na článok

Invalidita sa týka aj mladých ľudí

Najmä druhá vlna pandémie na jeseň v roku 2021 zvýšila mieru výskytu úzkostí a depresie medzi mladými ľuďmi, kedy podľa odborníkov stredne silnými až silnými symptómami depresie trpelo až 34,3 % študentov a 20,1 % trpelo stredne silnou až silnou úzkosťou.

prejsť na článok