Vintage alebo moderný krb. Ktorý Vás viac osloví?

#image_55854789 { width: 100%; } #image_1448698382 { width: 100%; } #image_1524378418 { width: 100%; } #image_940976405 { width: 100%; } Kachľová pec či krb v tradičnom alebo modernom dizajne? Vďaka širokej škále kachľovej keramiky je možné postaviť akúkoľvek stavbu pece, či krbu. Tradičný výrobca keramiky, firma Kaufmann, je toho príkladom. Kaufmann ponúka rôznorodé tvary, veľkosti a farby glazúr od výmyslu sveta. Dôležitý je samotný tvar pece a výber tvaru keramiky. Farba glazúry tento výber môže už len podporiť. A prečo keramika? Keramika má tie najideálnejšie vlastnosti. Je vyrábaná čisto z prírodných surovín. Akumuluje teplo lepšie ako ktorékoľvek iné materiály. Poskytuje rovnomerné, šetrné a sálavé teplo, ktoré je pre naše zdravie tým najlepším. Nemožno zabudnúť na to, že sa ľahko udržiava, vďaka hladkému a kompaktnému povrchu, na rozdiel od omietky. Vďaka keramike získa každá stavba pece jedinečný charakter a hodnotu, ktorá vydrží celé desaťročia. Je zďaleka najcennejšia, najzdravšia a najindividuálnejšia forma opláštenia pece, či krbu. Svoju stavbu pece alebo krbu naplánujte dopredu a vyberte si dizajn, ktorý zapadne práve do vášho interiéru. Možno práve Kaufmann vás inšpiruje a vyberiete si tú pravú keramiku pre vás, do vášho domova, pre vašu rodinu. Čo poviete, ktorý je váš štýl? Kachľová pec v tradičnom vidieckom dizajne s vykurovacou vložkou Brunner HKD. Vidiecky štýl je podporený zelenou fľaškovou farbou keramiky a detailami ríms. Tieto lemujú aj spodnú hranu dvierok a hrubo omietaný sokel pece, ktorý je mierne predsadený. Aj takéto detaily sú tými, ktoré tvoria základ vidieckeho dizajnu pece. Kachľová pec v modernom dizajne s vykurovacou vložkou Brunner DF.  Otočné ohnisko je vsadené do výseku, v ktorom sa otáča. Horná časť pece, postavenej do výšky, je obložená kachľovým keramickým obkladom z červenej keramiky Kaufmann z kolekcie FACES. Pec sa takto stáva zaujímavým solitérom, ktorý určite nik neprehliadne. The post Vintage alebo moderný krb. Ktorý Vás viac osloví? appeared first on Caminus Design.

prejsť na článok

KLIQ

Design značky KLIQ pre eshop prémiových alkoholických nápojov vznikol z inšpirácie typografických etikiet a tvaru fľaše.Vytvorením ligatúry “Li” vznikol symbol značky, fľaša, ktorá sa doplnila o voskový odtlačok, ktorý sa využíva ako grafický prvok vizuál

prejsť na článok

Porovnanie troch systémov pre veľkoformátové dlaždice – RUBI vs. BATTIPAV vs. KAUFMANN

V súčasnosti sa čoraz viac presadzuje moderný trend inštalácie veľkoformátových obkladov a dlažieb. Nie je výnimočné, ak má veľkoformátová dlaždica dĺžku jednej strany aj viac ako 2 metre.

prejsť na článok

Dynamons 5

Dynamons 5 je náročná hra, ktorá určite osloví fanúšikov adventúr a hier v štýle Pokémonov.

prejsť na článok

Nápady a inšpirácie pre moderný dizajn krbov a kozubov

Krby a kozuby sú často stredobodom obývacej alebo spoločenskej miestnosti nielen na chatách ale aj v rodinných domoch. Preto je nevyhnutné, aby ste ako profesionáli vedeli, aké sú moderné trendy v dizajne obkladov určených pre krby a ich okolie.

prejsť na článok

BULVARY

BULVARY - a creative hub located in the heart of Wroc?aw, serving as a nexus for art and business. BULVARY's ambiance is enriched by distinctive gastronomic initiatives, cafes, a concept store, and an accessible underground parking lot. The core essence o

prejsť na článok