Victoria Arduino: Eagle One vs. La Marzocco: Linea Classic

Ako by dopadol súboj dvoch legendárnych talianskych strojov? Nie, nepôjde o Ferrari alebo Lamborghini. Pôjde o dva kávovary - Victoria Arduino Eagle One vs. La Marzocco Linea Classic. Poďme na to!

prejsť na článok

Predstavenie kávovarov Victoria Arduino Eagle

Potrebujete pre svoju kaviareň profesionálny pákový kávovar? Kávovary Victoria Arduino Eagle sú skvelou voľbou pre menšie alebo väčšie prevádzky. Postupne vám predstavím všetky kávovary z tohto modelového radu.

prejsť na článok

Nuova Simonelli vs Victoria Arduino: Ktorá značka je lepšia?

Nuova Simonelli a Victoria Arduino sú dvaja najznámejší výrobcovia kávovarov. Obe značky majú určitú kvalitu a pripravujú vynikajúce espresso. Ktorý z nich je lepší a aké sú medzi nimi rozdiely?

prejsť na článok

Mythos MY: Najlepšie profesionálne mlynčeky na kávu pre rok 2023

Kvalitný mlynček na espresso je pre kaviareň rovnako dôležitý ako kávovar alebo barista - jednoducho sa bez neho nezaobídete. Ako si však vybrať ten správny? Dnes vám predstavím mlynčeky Victoria Arduino, s ktorými ťažko spravíte chybu.

prejsť na článok

Novinky od Goodyear na leto 2022

EAGLE F1 ASYMMETRIC 6 17, 18, 19, 21“ EAGLE F1 SUPERSPORT 18, 19, 20, 21, 22“ EAGLE F1 SUPERSPORT R 18, 19, 20, 21“ EAGLE F1 SUPERSPORT RS 20, 21“ Zdroj: www.goodyear.eu www.goodyear.com.my

prejsť na článok

Eagle F1 Asymmetric 6

Goodyear uvádza na trh novú pneumatiku Eagle F1 Asymmetric 6 Viac

prejsť na článok