Predstavenie kávovarov Victoria Arduino Eagle

Potrebujete pre svoju kaviareň profesionálny pákový kávovar? Kávovary Victoria Arduino Eagle sú skvelou voľbou pre menšie alebo väčšie prevádzky. Postupne vám predstavím všetky kávovary z tohto modelového radu.

prejsť na článok

Victoria Arduino: Eagle One vs. La Marzocco: Linea Classic

Ako by dopadol súboj dvoch legendárnych talianskych strojov? Nie, nepôjde o Ferrari alebo Lamborghini. Pôjde o dva kávovary - Victoria Arduino Eagle One vs. La Marzocco Linea Classic. Poďme na to!

prejsť na článok

Nuova Simonelli vs Victoria Arduino: Ktorá značka je lepšia?

Nuova Simonelli a Victoria Arduino sú dvaja najznámejší výrobcovia kávovarov. Obe značky majú určitú kvalitu a pripravujú vynikajúce espresso. Ktorý z nich je lepší a aké sú medzi nimi rozdiely?

prejsť na článok

Mythos MY: Najlepšie profesionálne mlynčeky na kávu pre rok 2023

Kvalitný mlynček na espresso je pre kaviareň rovnako dôležitý ako kávovar alebo barista - jednoducho sa bez neho nezaobídete. Ako si však vybrať ten správny? Dnes vám predstavím mlynčeky Victoria Arduino, s ktorými ťažko spravíte chybu.

prejsť na článok

Novinky od Goodyear na leto 2022

EAGLE F1 ASYMMETRIC 6 17, 18, 19, 21“ EAGLE F1 SUPERSPORT 18, 19, 20, 21, 22“ EAGLE F1 SUPERSPORT R 18, 19, 20, 21“ EAGLE F1 SUPERSPORT RS 20, 21“ Zdroj: www.goodyear.eu www.goodyear.com.my

prejsť na článok

Eagle F1 Asymmetric 6

Goodyear uvádza na trh novú pneumatiku Eagle F1 Asymmetric 6 Viac

prejsť na článok