Veľkoobchod satelitnej techniky

Montážnici a predajcovia satelitnej techniky POZOR !!!! od 01.04.2013 je u nás možnosť nákupu vo Veľkoobchodných cenách !!! Veľkoobchodný predaj satelitnej techniky za bezkonkurenčné ceny .

  • Web: HEGISAT
  • Aktualizované: 30.8.2023
prejsť na článok

Veľkoobchod s látkami

Šijete vo veľkom a chcete nakúpiť látky za nízke ceny? Náš veľkoobchod je tu pre vás. Špecializujeme sa na kavalitné Európske látky. Vieme dodať materiál podľa vášho priania zo širokej ponuky Európskych výrobcov.

prejsť na článok

Program ČT3 v ponuke freeSATu

Radi by sme informovali všetkch divkov česko-slovenskej satelitnej televzie freeSAT o zaraden programu ČT3, a to od utorka 24. 3. 2020.

prejsť na článok

Zmena cennka satelitnch služieb freeSAT

Prevdzkovateľ česko-slovenskej internetovej a satelitnej platformy freeSAT, spoločnosť Canal+ Luxembourg S. r.l., informuje o zmene cennka pre Slovensk republiku.

prejsť na článok

Arena Sport 2 novo na freeSATe

Radi by sme Vs informovali o zaraden novho programu Arena Sport 2 HD do satelitnej ponuky freeSATu. Novinka je iba pre zkaznkov ktor prijmaj signl zo satelitu Astra 23,5E s balčkom Smart alebo vyššm.

prejsť na článok

Nov program CANAL+ Sport je prstupn na satelite Astra.

Vysielanie programu CANAL+ Sport začna už 4. 8. 2022 o 18:00. Chcete sa dozvedieť ako na satelitnej televzii freeSAT naladiť tento nov program?

prejsť na článok