Veľkoobchod s látkami

Šijete vo veľkom a chcete nakúpiť látky za nízke ceny? Náš veľkoobchod je tu pre vás. Špecializujeme sa na kavalitné Európske látky. Vieme dodať materiál podľa vášho priania zo širokej ponuky Európskych výrobcov.

prejsť na článok

Veľkoobchod satelitnej techniky

Montážnici a predajcovia satelitnej techniky POZOR !!!! od 01.04.2013 je u nás možnosť nákupu vo Veľkoobchodných cenách !!! Veľkoobchodný predaj satelitnej techniky za bezkonkurenčné ceny .

prejsť na článok

Nový tovar 29.7.2022

Príspevok Nový tovar 29.7.2022 je zobrazený ako prvý na Veľkoobchod umelých kvetov a vencov.

prejsť na článok

Nový tovar 5.8.2022

Nový tovar v našej ponuke Kytica ruža hortenzia Srdce s kamienkami Príspevok Nový tovar 5.8.2022 je zobrazený ako prvý na Veľkoobchod umelých kvetov a vencov.

prejsť na článok

Nový tovar 18.8.2022

Už pripravujeme na dušičky. Práve sme vyložili nový tovar. V ponuke máme chryzantémové kytice, vencovky aj kusovky. Tešíme sa na Vašu návštevu. Príspevok Nový tovar 18.8.2022 je zobrazený ako prvý na Veľkoobch

prejsť na článok

Plexisklo - veľkoobchod a maloobchod

Ponúkame Vám široký výber priehľadného plexiskla, doručenie kuriérom do ktoréhokoľvek mesta na Slovensku. Prípadne formátovanie na mieru, výroba výrobkov z plexiskla na mieru. Okrem toho Vám vieme ponúknuť široký výber farebného plexiskla a všetkých druho

prejsť na článok