Utajené tehotenstvo a ťažkosti! Obľúbená herečka šokovala fotkou s bábätkom

Tá je ale tajnostkárka! Úspešná herečka a známa mamička skrývala pred verejnosťou svoje tehotenstvo celých deväť mesiacov. Jej fotka s novorodeniatkom všetkých poriadne šokovala.

prejsť na článok

Tehotenstvo

Každý človek má právo na slobodné rozhodnutie. Preto aj každá žena má právo slobodne sa rozhodnúť, či a kedy bude mať deti. V živote sa môžu stať rôzne veci a preto je dôležité vedieť, na koho sa môžete v prípade potreby obrátiť. Zaskočilo Vás nečakané t

prejsť na článok

BABYBOOM pokračuje! Známa herečka sa ukázala s veľkým bruškom

96. ročník odovzdávania prestížnych Oscarov privítal na červenom koberci opäť len tie najväčšie hviezdy. Okrem ocenených sa pozornosť upriamila na herečku Vanessu Hudgens, ktorá na udalosť zavítala s neprehliadnuteľným bruškom.

prejsť na článok

FOTOHÁDANKA Je šťastnou mamou 2 detí, no s ich otcami jej to nevyšlo. Táto herečka si zlomené srdce liečila prácou čašníčky!

V živote si prešla rôznymi obdobiami od tých najšťastnejších až po tie ťažké a bolestivé. Všetko zlé ju ale zocelilo a dnes je vzorom a inšpiráciou pre množstvo žien. A čo je najdôležitejšie, nikdy jej nechýba na tvári krásny úsmev.

prejsť na článok

Ako sa nezblázniť na materskej 5 tipov, na ktoré je už aj tak neskoro

Narodilo sa vám dieťa s ňou prišla aj ona vysnívaná materská! Konečne kopa voľného času, chumlanie sa s bábätkom, nasávanie arómy lásky a vysielanie aury pokoja Prdlajz a figu borovú zároveň. Materská to je, keď neviete, kam ste položili The post Ako sa

prejsť na článok

FOTO Známa Slovenka sa ukázala v plavkách! Fíha, môže mať po dvoch deťoch takéto telo?

Tehotenstvo dá ženskému telu zabrať, a tak mnohé z nás bojujú s rôznymi nedokonalosťami aj roky po pôrode. Obľúbenej slovenskej influencerky a manželky úspešného MMA zápasníka sa to ale vôbec netýka.

prejsť na článok