FOTOHÁDANKA Je šťastnou mamou 2 detí, no s ich otcami jej to nevyšlo. Táto herečka si zlomené srdce liečila prácou čašníčky!

V živote si prešla rôznymi obdobiami od tých najšťastnejších až po tie ťažké a bolestivé. Všetko zlé ju ale zocelilo a dnes je vzorom a inšpiráciou pre množstvo žien. A čo je najdôležitejšie, nikdy jej nechýba na tvári krásny úsmev.

prejsť na článok

Utajené tehotenstvo a ťažkosti! Obľúbená herečka šokovala fotkou s bábätkom

Tá je ale tajnostkárka! Úspešná herečka a známa mamička skrývala pred verejnosťou svoje tehotenstvo celých deväť mesiacov. Jej fotka s novorodeniatkom všetkých poriadne šokovala.

prejsť na článok

FOTOHÁDANKA Keď mal 17, bojoval s rakovinou! Spoznávate známeho herca, lámača ženských sŕdc?

Napriek tomu, že o pár dní oslávi už 52 rokov, šarmu, charizmy a sexepílu má stále na rozdávanie. Viete, kto je rozkošný blondiačik z fotografie?

prejsť na článok

Zvieratká v zime

"Zvieratká v zime"V rámci mesačnej témy "Zvieratká v zime" 30.01.2023 nás škôlkarov opäť navštívili lesníci z Čierneho Balogu. Všetkým patrí veľké poďakovanie za veľmi pekne pripravenú akciu, kde deti zapojili do rôznych poznávacích i súťažných hier. Deti

prejsť na článok

BABYBOOM pokračuje! Známa herečka sa ukázala s veľkým bruškom

96. ročník odovzdávania prestížnych Oscarov privítal na červenom koberci opäť len tie najväčšie hviezdy. Okrem ocenených sa pozornosť upriamila na herečku Vanessu Hudgens, ktorá na udalosť zavítala s neprehliadnuteľným bruškom.

prejsť na článok

Mesačná téma v materskej škole: Záchranárske zložky - hasiči

"150,158,155,112"V rámci mesačnej témy ,, Záchranárske zložky,, deti prežili plnohodnotný týždeň so záchrannými a ozbrojenými zložkami SR.Navštívili OR HaZZ Brezno, kde sa oboznámili s prácou hasičov, prezreli si hasičskú techniku ako aj odev pri hasení p

prejsť na článok