Ústavné právo

Ústavné sťažnosti, zastupovanie pred Ústavným súdom SR a iné The post Ústavné právo appeared first on Advokátska kancelária JUDr. Juraj Macík | Sme orientovaní na výsledky pre klientov.

prejsť na článok

Predseda NR SR: Harabin splnil ústavné a zákonné podmienky kandidatúry na prezidenta SR

Predseda parlamentu Peter Pellegrini vydal rozhodnutie o výsledku preskúmania návrhu na kandidatúru bývalého šéfa Najvyššieho súdu SR a exministra spravodlivosti Štefana Harabina  na funkciu prezidenta SR. Konštatuje v ňom splnenie ústavou i zákonom stano

prejsť na článok

Rodinné právo

Rozvod manželstva, zrušenie a vyporiadanie BSM, starostlivosť o maloleté deti a iné The post Rodinné právo appeared first on Advokátska kancelária JUDr. Juraj Macík | Sme orientovaní na výsledky pre klientov.

prejsť na článok

Pracovné právo

Pracovné zmluvy, skončenie pracovného pomeru, nevyplatenie mzdy a odstupného a iné The post Pracovné právo appeared first on Advokátska kancelária JUDr. Juraj Macík | Sme orientovaní na výsledky pre klientov.

prejsť na článok

Obchodné právo

Zakladanie a zmeny obchodných spoločností, vzťahy súvisiace s podnikaním, záväzkové vzťahy a iné The post Obchodné právo appeared first on Advokátska kancelária JUDr. Juraj Macík | Sme orientovaní na výsledky pre klientov.

prejsť na článok

NOVINY Právo Národa tento mesiac oslavujú. Spoločne s vami

Dámy a páni. Rodným dátumom novín Právo Národa je 18. apríl 2001. V tento deň vyšlo prvé číslo novín, ktoré vychádzajú nepretržite až do dnešných dní.  V novinách Právo Národa si môžete prečítať analýzy, komentáre, ale aj glosy k aktuálnym udalostiam na S

prejsť na článok