Obchodné právo

Zakladanie a zmeny obchodných spoločností, vzťahy súvisiace s podnikaním, záväzkové vzťahy a iné The post Obchodné právo appeared first on Advokátska kancelária JUDr. Juraj Macík | Sme orientovaní na výsledky pre klientov.

prejsť na článok

Rodinné právo

Rozvod manželstva, zrušenie a vyporiadanie BSM, starostlivosť o maloleté deti a iné The post Rodinné právo appeared first on Advokátska kancelária JUDr. Juraj Macík | Sme orientovaní na výsledky pre klientov.

prejsť na článok

Ústavné právo

Ústavné sťažnosti, zastupovanie pred Ústavným súdom SR a iné The post Ústavné právo appeared first on Advokátska kancelária JUDr. Juraj Macík | Sme orientovaní na výsledky pre klientov.

prejsť na článok

Pracovné právo

Pracovné zmluvy, skončenie pracovného pomeru, nevyplatenie mzdy a odstupného a iné The post Pracovné právo appeared first on Advokátska kancelária JUDr. Juraj Macík | Sme orientovaní na výsledky pre klientov.

prejsť na článok

Obchodné centrum Frýda Frýdek Místek

Elektromontáže vo vybraných nájomných jednotkách vrátane kompletnej dodávky materiálu. Príspevok Obchodné centrum Frýda Frýdek Místek je zobrazený ako prvý na elms.

prejsť na článok

Jadrové vŕtanie, obchodné centrá a ostatné realizácie

#top .avia-gallery.av-at2en-4a07ce7db772005fdc3545e73d050b62 .avia-gallery-thumb a{ width:20%; } Príspevok Jadrové vŕtanie, obchodné centrá a ostatné realizácie je zobrazený ako prvý na FRELMA.SK.

prejsť na článok