Uspávanie dcéry

Ocko uspáva malú Katku, tá mu hovorí: - Ocko, mohol by si mi pošepkať to, čo šepkáš mamičke, keď ju uspávaš? Ocko sa prikloní k jej ušku a potichu povie: - Šu-šu-šu... A Katka na to: - Dnes nie, som hrozne unavená!

prejsť na článok

Dvorenie v Anglicku

- Pán Smith, slnečný jas v očiach vašej dcéry a teplý vánok jej úsmevu dokonale rozplynú čierne mraky môjho života. - Počujte, mladý pán, to má byť žiadosť o ruku mojej dcéry alebo predpoveď počasia?

prejsť na článok

Už sa vyjadril

Matka sa pýta dcéry: - Tak čo, vyjadril sa už ten tvoj nápadník? - Áno, ale musím počkať. - A ako dlho? - To neviem. Povedal, že som posledná, ktorú by si vzal.

prejsť na článok

Formalita

Mladý muž stojí pri otvorených dverách a vysvetľuje: - Idem vás požiadať o ruku vašej dcéry. Je to však len formalita. - No dovoľte! , hnevá sa budúci svokor. Kto vám povedal, že je to len formalita? - Gynekológ.

prejsť na článok

Nový priateľ

Matka sa pýta dcéry: - Čo je zač ten tvoj nový priateľ? Je to poriadny človek? - Samozrejme, mami, je skromný, nefajčí, nepije. Má veľmi príjemnú ženu a tri roztomilé deti...

prejsť na článok

Chcela by tampón

Otec sa pýta svojej osemročnej dcéry: - Čo by si chcela k narodeninám? - Tampón. - A vieš ty vôbec, čo to je? - Neviem, ale v televízii som počula, že sa s tým dá dobre hrať tenis, plávať a jazdiť na bicykli.

prejsť na článok