Tradičné fotografie

Snáď sa už ani nenájde človek, ktorý by vyrazil na dovolenku a nedržal by v ruke fotoaparát či mobilný telefón pri každej pamiatke. Alebo nie je svadba či oslava, na ktorej sa nefotografuje. Alebo si spomeňte ako ste prežívali príchod dieťatka a každý jeden nasledujúci deň a ním. Fotky našich ratolestí zaberajú asi najväčšiu časť galérii našich mobilných telefónov. A pri galériách mobilných telefónov to častokrát aj ostane. Fotografií mame v mobiloch toľko, že sa k ním poriadne už ani nevrátime. A to je veľká škoda. Naše fotografie sú naše spomienky. Spomienky z našich životov, ktoré už nikdy opäť neprežijeme a na ktoré by sme nemali zabudnúť. Práve preto má každý možnosť svoje fotky mať doma aj v tlačenej podobe. A nemusíte preto v dnešnej dobe už takmer nič urobiť. Online vyvolanie fotiek. Dnešné storočie nám dáva možnosť vyvolania fotografii a to rýchlo a jednoducho online. Na to, aby ste si dali vyvolať fotografie už nemusíte nosiť film do kamennej predajne. Dávno vám stačí váš mobil, odkiaľ svoje fotky prenesiete do prístroja v predajni určenej na vyvolávanie fotiek. A fotkyzababku.sk vám uľahčia aj túto cestu do kamennej predajne. Stačí si sadnúť za vaše zariadenie, navštíviť stránku fotkyzababku.sk a nahrať fotografie, ktoré chcete mať doma v tlačenej podobe. Fotkyzababku.sk ponúka možnosť výberu fotografií rôznych veľkostí. Zvoliť si môžete klasicky malý formát vhodný do fotoalbumu, ale aj veľkorozmerné fotografie vhodné do rámiku ako obraz na stenu. Samozrejmosťou je tiež voľba kvality. Aj keď štandardná kvalita je plne dostačujúca a fotografie majú sýte farby a kvalitnú hĺbku a ostrosť, zvoliť si tiež môžete prémiovú kvalitu. Vytlačené fotografie by mali byť samozrejmosťou v každej rodine. Využite aj vy možnosť vyvolania fotiek Fotkyzababku.sk a dajte si svoje fotografie uložené v mobile vyvolať ešte dnes. Článek Tradičné fotografie se nejdříve objevil na Dobree.

  • Web: Dobree
  • Aktualizované: 7.6.2023
prejsť na článok

Tradičné jedlo na Veľkú noc

Veľká noc sa tradične spája s hojnosťou jedla po 40 dňovom pôste. Poznáte tradičné veľkonočné jedlá našich starých mám?

prejsť na článok

Slovenské tradičné koláče

Každý slovenský kraj si dodnes ctí svoje tradičné jedlá, medzi ktorými nechýbali ani doma pečené koláče. Recepty na tradičné koláče sa prenášali z generácie na generáciu. Vďaka tomu aj dnes vieme, aké dobroty piekli šikovné gazdinky pred 100 rokmi...

prejsť na článok

3 super tipy na tradičné torty

Recepty na tradičné torty spred storočia neraz prekvapujú nápaditými názvami alebo jednoduchým postupom. Tradičné torty pritom obstoja aj v konkurencii moderných múčnikov, a prinesú na stôl čarovnú atmosféru časov dávno minulých, keď boli poctivé :) všetk

prejsť na článok

Fotografie z podujatia LiteraNota 2018

V sobotu 15. septembra sme na Dobrom trhu na Panenskej oživili koncept podujatí LiteraNota. Pozrite si fotografie z tohto autorského čítania.

prejsť na článok

3 tipy na tradičné pochutiny

Zákusky, koláče a cukrovinky sú tu s nami už tisíce rokov, ešte pred storočím však boli do značnej miery výsadou majetnejších vrstiev. Vyskúšajte si niekoľko jednoduchých receptov na vtedajšie tradičné zákusky a cukrovinky.

prejsť na článok