Toxíny a Detoxikácia organizmu od A po Z

21. storočie = drogami poháňaný svet Drogy, chemikálie, lieky, pesticídy, konzervanty, farbivá, E-čka, smog, radiácia, žiarenie Žijeme vo svete, ktorý je preplnený drogami a chemikáliami. Pouličné drogy a lieky na predpis sú rozšírené v celej spoločnosti. Deti sa dostávajú k ilegálnym drogám už v ranom veku. A okrem toho sa miliónom detí predpisujú silné stimulanty [...] The post Toxíny a Detoxikácia organizmu od A po Z appeared first on Dianetika.

prejsť na článok

Detoxikácia tela Komplexná očista organizmu

Detoxikačné koktejly pomáhajú Kto by nechcel byť zdravý, mladý a v dobrej kondícii? Určite všetci. Teda ako si zachovať zdravie, sviežosť, vitalitu; vyhýbať sa chorobám, ktoré zasahujú priamo každého z nás, spôsobujú bolesti a útrapy? Jedinou správnou ces

prejsť na článok

Začnite s detoxom organizmu

S detoxikáciou organizmu sa dá začať kedykoľvek, no práve začiatok jari je na to ideálnym obdobím. Konečne prešla zima, príroda sa prebúdza. Začneme sa viac hýbať na čerstvom vzduchu, budeme vitálnejší a pomôže nám aj to, ak začneme zdravšie jesť (a piť).

prejsť na článok

Pozor na prekyslenie organizmu

Za výrazom prekyslenie organizmu (acidóza) sa neskrýva nič iné, ako zvýšené množstvo kyslých látok v krvi a tkanivách. Je to narušenie acidobázickej rovnováhy v tele, a zároveň vstupná brána pre tzv. civilizačné choroby. Čo s tým?

prejsť na článok

Pozor na prekyslenie organizmu!

Moderná doba so sebou prináša dostatok potravy. Zatiaľ čo však máme k dispozícii dosť potravy, bojujeme s jej nesprávnou skladbou. Veľkým problémom dnešnej doby je prekyslenie organizmu. Naša krv je z 20 percent kyslá a až z 80 percent alkalická, čiže zás

prejsť na článok

Jarná očista pre štíhlu líniu a posilnenie imunity

Prichádza jar a s ňou aj novoročné predsavzatia a plány. Urobte niečo pre svoje zdravie a doprajte mu reštart ako sa patrí. Poradíme vám ako detoxikovať škodliviny z tela a zachovať si štíhlu líniu. Kedy telo potrebuje očistu?                             

prejsť na článok