Tepelné čerpadlo

Každý byt je vykurovaný vlastným tepelným čerpadlom. Náklady na kúrenie tak máte pod kontrolou, pričom využívate najčistejšiu energiu s dokonalým ovládaním. Príspevok Tepelné čerpadlo je zobrazený ako prvý na Podvysoká.

prejsť na článok

Výhody tepelného čerpadla

Veselo plápolajúci oheň v krbe môže byť otázkou romantiky, no tepelné čerpadlo je ideálnou odpoveďou na snahy o šetrenie finančných prostriedkov i prírodných zdrojov. Tepelné čerpadlo však neumožňuje iba ekonomickú výrobu tepla, ale do veľkej miery napomá

prejsť na článok

Ako vybrať tepelné čerpadlo vzduch-voda?

Tepelné čerpadlo predstavuje ekologickú a modernú technológiu vykurovania aj ohrevu vody v rodinnom dome. Pretože využíva voľne dostupnú energiu okolitého prostredia, vyznačuje sa nízkou spotrebou elektrickej energie.

prejsť na článok

Ako vybrať tepelné čerpadlo

Lawrence J Peter became famous for The Peter Principle, in which he states: "In a hierarchy every employee tends to rise to his level of incompetence". The post Ako vybrať tepelné čerpadlo appeared first on KORTEC.

prejsť na článok

Tepelné čerpadlo ekologická investícia

Check out our latest podcast about e-commerce and the world of shopping online for the best deals from the Adrenalin team. The post Tepelné čerpadlo ekologická investícia appeared first on KORTEC.

prejsť na článok

Oplatí sa tepelné čerpadlo ? Výhody a nevýhody tepelného čerpadla

Prečo sa oplatí tepelné čerpadlo ? Tepelné čerpadlo sa oplatí preto, že je to efektívny spôsob vykurovania a chladenia budov. Tepelné čerpadlo využíva teplo z okolitého prostredia, ako je napríklad vzduch, zem alebo voda, na vykurovanie budovy. Týmto s

prejsť na článok