TELO ako NÁSTROJ ŽIVOTA

* 2 4. december  víkendový pobyt  * Cena: 155 € * Lektor: Eva Marková PRIHLÁSIŤ SA Info: S radosťou Vás pozývame prežiť víkend počas ktorého trošku spomalíme a ponoríme sa do svojho vnútra, otvoríme sa novému poznaniu pomocou rôznych nástrojov, ktoré nám naše telo ponúka *Ak chceš poznať Múdrosť, poznaj Seba samého a poznáš JU * Počas víkendového pobytu budeme spoznávať rôzne „nástroje“ ktoré nás povedú Viac k Sebe, do nášho tela a mysle, budeme objavovať ich nekonečný potenciál a postupne prebúdzať našu životnú silu, silu k zmene, k prejaveniu a vyjadreniu sa našim jedinečným spôsobom, autenticky a pravdivo. * Pomocou pohybu a tanca budeme znovu objavovať spojenie s našou Dušou – esenciou toho kým SME rozširovať schopnosť nášho vnímania a intuície. * Všetko čo je živé dýcha a Dych je základným prejavom života, náš úžasný pomocník či už pri meditácii alebo pri pohybe. * Pripomenieme si element Vody v našom tele a aj pomocou zvuku uvoľníme a rozvlníme tkanivá v našom tele a precítime tekutý pohyb v Nás. * Vnútri každého pohybu nájdeme dynamický kľud, ktorý je zdrojom samotného pohybu. * Budeme samostatne a aj vzájomne medzi sebou objavovať krásu a čaro pohybu, ktorým sme vždy boli a budeme, dotkneme sa jeden druhého, stíšime sa, ponoríme sa do ticha, do kľudu, do prázdnoty ktorá je hlboko v našom srdci, kde môžeme odovzdať kontrolu nad životom vyššej sile, s dôverou a vďačnosťou. * Uvedomíme si, že nikdy sme neboli a nebudeme od ničoho oddelení, pretože každý z nás je nenahraditeľným kúskom veľkej skladačky Sveta. Joga, Vedomý pohyb, Intuitívny tanec, Tekutý pohyb v nás, Meditácia, Pohybové hry, Oddych, Relax, Ticho a Kľud Teším, sa na Vás  Eva ** KEDY a KDE: 1. – 4. DECEMBER 2022, SURYA CENTRUM, Brestové 1282, Moravské Lieskové 916 42, www.suryacentrum.sk Vo štvrtok príchod od 16:00 – 18:00, Večera: 18:30, Úvodný kruh: 20:00 ** CENA: 155 EUR, v cene je 3xubytovanie, plná penzia vynikajúca vegetariánska strava, čajíky, kávička, sauna, lektorné ** ČO SI TREBA PRINIESŤ: karimatka, pohodlné oblečenie na cvičenie a tanec, šatku na oči, uteráky, a plachtu do sauny The post TELO ako NÁSTROJ ŽIVOTA appeared first on ALMA studio.

prejsť na článok

Recenzia Canva: Oplatí sa používať tento online nástroj?

Či už vlastníte jednoduchý blog alebo komplexný e-shop, v určitom bode budete jednoducho potrebovať grafický nástroj pre tvorbu a spravovanie obrázkov, ilustrácii a iných vizuálnych prvkov. Čo však robiť ak nie ste profesionálny dizajnér alebo grafik? V t

prejsť na článok

Fyzioterapia ako účinný nástroj pri liečbe bolesti hlavy

Bolesť hlavy je bežným problémom, ktorý postihuje mnoho ľudí a môže vážne ovplyvniť ich kvalitu života. Mnohí ľudia sa spoliehajú na lieky proti bolesti, aby zmiernili symptómy, ale málokto si uvedomuje potenciál fyzioterapie ako účinného a prírodného spô

prejsť na článok

Mentortools nástroj na tvorbu online akadémie (Predstavenie)

Predstavenie nástroja Mentortools na tvorbu online akadémie pre vaše digitálne produkty – jeho výhody, cena, prehľad funkcií. Príspevok Mentortools nástroj na tvorbu online akadémie (Predstavenie) zobrazený najskôr WP.sk.

prejsť na článok

Labyrint života

Už ste niekedy blúdili? Ľuďom sa to stáva bežne. Prečítajte si nasledujúcu poviedku a pochopíte, prečo to tak je. Nech sa páči, „Labyrint života“ z dieľne DVE SLOVÁ. Príspevok Labyrint života je zobrazený ako prvý na DVE SLOVÁ.

prejsť na článok

Antikoncepcia je pre telo neprirodzená a nebezpečná: mýtus alebo fakt?

Gynekológ, MUDr. Vladimír Cupaník, PhD, Vám vysvetlí zloženie hormonálnej antikoncepcie a jej vplyvom na ženské telo. The post Antikoncepcia je pre telo neprirodzená a nebezpečná: mýtus alebo fakt? appeared first on Ako žiadna iná.

prejsť na článok