Recenzia Canva: Oplatí sa používať tento online nástroj?

Či už vlastníte jednoduchý blog alebo komplexný e-shop, v určitom bode budete jednoducho potrebovať grafický nástroj pre tvorbu a spravovanie obrázkov, ilustrácii a iných vizuálnych prvkov. Čo však robiť ak nie ste profesionálny dizajnér alebo grafik? V tom prípade by ste určite mali zvážiť online nástroj Canva jednoduchý program, pomocou ktorého si môžete vytvoriť [] Príspevok Recenzia Canva: Oplatí sa používať tento online nástroj? zobrazený najskôr WP.sk.

prejsť na článok

Mentortools nástroj na tvorbu online akadémie (Predstavenie)

Predstavenie nástroja Mentortools na tvorbu online akadémie pre vaše digitálne produkty – jeho výhody, cena, prehľad funkcií. Príspevok Mentortools nástroj na tvorbu online akadémie (Predstavenie) zobrazený najskôr WP.sk.

prejsť na článok

10 plusov detskej kozmetiky bez syntetických zložiek

Aké benefity prináša detská kozmetika, ktorá neobsahuje syntetické látky? Prečo sa oplatí používať ju pre vaše dieťa a prečo jej môžete plne dôverovať?

prejsť na článok

Recenzia na Rytierovu česť /Koki napísala...

Rytierova česť - recenzia Najnovší román z pera Janky Pronskej ponúka jeden z nezabudnuteľných príbehov. Mne ho ponúkol určite. Ukázal ľudskú zlobu, pomstychtivosť, túžbu po moci a nakoniec aj to, k akej záhube vedie hon za mamonou. Príbeh je aj

prejsť na článok

Recenzia - portál knižné maniačky

RECENZIA: Jana Pronská - Krvavý erb Žáner: Historický ľúbostný román Vydavateľstvo: Slovenský spisovateľ Počet strán: 216 strán Väzba: pevná väzba Dátum vydania: 29.4.2014 Anotácia: Najnovší, ôsmy román našej úspešnej auto

prejsť na článok

Prečo je Sonett prací gél EKO a čo ho odlišuje od bežného pracieho prostriedku?

Eko pracie prostriedky získavajú na popularite. Aké majú tromfy? Prečo sa ich oplatí používať? Čo presne ich odlišuje od bežných pracích prostriedkov? Pozri!

prejsť na článok