TAJPING jednoducho tejpovanie- Čo je to?

Kinesiotaping (Kinesio tape) alebo „tejpovanie“ je metóda ktorá pomocou špeciálnych nalepovacích pások zabezpečuje podporu svalom alebo pridruženým tkanivám.   Tejp (tape) je elastická lepiaca páska, ktorá neobsahuje žiadnu liečivú zložku, ale čisto iba lekárske akrylátové lepidlo. Je vodeodolná, nositeľná po celé dni a tým, že je elastická, tak neobmedzuje rozsah pohybu. Použitím jednoduchých pásikov alebo iných špeciálnych tvarov, ako aj smeru a sily natiahnutia pásky v čase aplikácie, sa môže tejp aplikovať v stovkách spôsobov na rôznych miestach na tele a pri mnohých diagnózach. Má schopnosť napríklad zmierniť napätie svalov v oblasti šije alebo krížov, opuch pri vytknutom členku, korigovať stabilitu v kĺboch. Príspevok TAJPING jednoducho tejpovanie- Čo je to? je zobrazený ako prvý na Tvoj FYZOS.

prejsť na článok

Nezabúdaj na to, že to čo si dávaš na tvár vždy skončí v tvojom tele.

Nezabúdaj na to, čo si dávaš na pokožku. Produkty, ktoré sa nanášajú na pleť a telo vždy skončia vo vnútri nášho organizmu. Teraz sa mi to hovorí jednoducho, ale nie vždy som si to uvedomovala. Bola som veľmi prekvapená, keď mi naturopatka v Británii ozná

prejsť na článok

Ako si okoreniť sex: 5 tipov ako začať

V rôznych častiach života človeka je normálne menej sa zaujímať o sex, najmä ak ste v dlhodobom vzťahu. Môžete si ho však ľahko a jednoducho okoreniť.

prejsť na článok

ČO OVPLYVŇUJE NÁŠ SEX?

Niekedy je nálada na sex priamo ako stvorená a inokedy to jednoducho "nie je ono". Aké vplyvy na nás pôsobia, skúsili ste sa nad tým niekedy zamyslieť?

prejsť na článok

NAOZAJ OSOBITNÉ SPÔSOBY sexuálneho vzrušenia

O rôznych nezvyčajných erotických praktikách sme už písali niekoľkokrát, rozmanitosť sexuálneho sveta je však taká že táto téma sa jednoducho nedá vyčerpať.

prejsť na článok

Slávny príbeh

Niektoré slávne príbehy vzniknú jednoducho. Stačí zatvoriť oči a nechať plynúť myšlienky. Čo vidíte, keď zatvoríte oči vy? Príspevok Slávny príbeh je zobrazený ako prvý na DVE SLOVÁ.

prejsť na článok