Svetový deň lemurov 26. október

26. októbra si pripomíname Svetový deň lemurov. Táto zaujímavá skupina tvorov je jedinečná tým, že všetci pochádzajú z Madagaskaru - ostrova, ktorý je známy svojou neobyčajnou biodiverzitou. Až 90% všetkých rastlín a živočíchov na Madagaskare je endemických, čo znamená, že sa vyskytujú len na tomto jednom konkrétnom území. Príspevok Svetový deň lemurov 26. október je zobrazený ako prvý na Malkia Park.

prejsť na článok

16. október - svetový deň chleba

Lahodná vôňa, výborná chuť, chrumkavá kôra. Viete čo máme na mysli? Áno, je to chlieb. Práve dnešný deň je medzinárodným dňom chleba. Chlieb vždy hral a aj hrá dôležitú úlohu v našom živote. U mnohých z nás je chlieb každodennou súčasťou.

prejsť na článok

Nová verzia OBERON-u Október/2023 SP2

Dňa 30.10.2023 bola vydaná nová verzia účtovného systému OBERON s označením Október/2023 SP2. V nasledujúcej časti sú vymenované najdôležitejšie novinky, vylepšenia a opravy oproti verzii Október/2023 SP1. OBERON OBERON a DPI bolo vylepšené zobrazovanie

prejsť na článok

Faktúry október 2023

Prílohy Faktúry - október 2023 (442 kB) 13.11.2023 Príspevok Faktúry október 2023 zobrazený najskôr Kráľov Brod - Királyrév.

prejsť na článok

Október - mesiac účty k starším, sme naštartoval

Október - mesiac účty k starším, sme naštartovali. Navštívili nás žiaci 8. ročníka ZŠ Brusno. Žiaci si pripravili program - scénku a tiež strávili čas s nami v nás v #hronov. Ďakujeme

prejsť na článok

Svetový deň zvierat 4. október

Deň opíc - 14. december Domov Myšlienka Svetového dňa zvierat vznikla už v roku 1925 v Nemecku. Heinrich

prejsť na článok