Súťaživý i tanečný DEŇ DETÍ u nás v MŠ

Zaspievame o slniečku, o lete, aby bolo dobre deťom na svete.

prejsť na článok

Beriozka

Legendárna Beriozka oslávila vlani 70. výročie svojho vzniku. Súbor Beriozka založila v roku 1948 Nadežda Nedeždina, ktorá tiež vymyslela náročný tanečný prvok, ktorý je skrytý pod dlhé sukne tanečníčok. Nadežda spojila folklór a balet a vytvorila jedineč

prejsť na článok

Deň detí 2014

Detský domov tak ako každý rok aj tentokrát usporiadal oslavu na deň detí. O perfektnej atmosfére prezradí samotná prezentácia obrázkov. Príspevok Deň detí 2014 je zobrazený ako prvý na Centrum pre deti a rodiny.

prejsť na článok

Latin Heels nové nedeľné tanečné workshopy

Keďže týždeň prebehne ako voda a času na tanec čoraz menej, premieňame tanečný kurz na nové nedeľné tanečné workshopy Latin Heels. The post Latin Heels nové nedeľné tanečné workshopy appeared first on ActiWOOWo.sk.

prejsť na článok

Deň detí na fare

V sobotu pozývame všetky deti našej farnosti na športovo - zábavné popoludnie na faru pri príležitosti Dňa detí. Stretneme sa o 14.00.

prejsť na článok

Špecifiká včasnej intervencie a odporúčania podľa príkladu mesta Varna

Intervencia v ranom detstve je prax zameraná na raný vývin detí, ktorá získava čoraz väčší význam vzhľadom na neustále rastúci počet zraniteľných detí, ako sú predčasne narodené deti, deti narodené so zdravotným znevýhodnením alebo deti ohrozené oneskoren

prejsť na článok