Ekologicky produkované jedlo je zdravé a má pozitívny efekt na životné prostredie. Ochrana nášho prírodného bohatstva môže zabezpečiť bezpečnosť nášho jedla s plnou satisfakciou. Nanešťastie, aj ekologická produkcia potravín, takisto aj iných výrobkov, nevyhnutne vyžaduje výrobné procesy, pri ktorých sa uvoľňuje oxid uhličitý, ktorý spôsobuje skleníkový efekt.
Príspevok Status Friend of the Mission Adaptation to Climate Change! je zobrazený ako prvý na Envirocentrum Banská Štiavnica.
prejsť na článokPo majstrovstvách sveta v hokeji v roku 1985 prichádza československej vláde telegram od porazených sovietov: - Gratulujeme! Stop. Boli ste rovnocenní súperi. Stop. Ropa. Stop. Zemný plyn. Stop.
prejsť na článokPosledná etapa prác na rekonštrukcii verejného osvetlenia na okruhu rozvádzača RVO 07 sa uskutočňuje na Jesenského ulici na moste. Je potrebné úplne odstrániť stĺpy a svietidlá z mosta a osadiť nové oceľové stožiare s výložníkmi. Rozvádzač pre túto časť b
prejsť na článokMannheim, September 18, 2023 The newly launched MWM TCG 3020 gas engine series supports operation with a hydrogen admixture of up to 25 vol% without any technical modifications. In addition to new engines, MWM offers operators of existing plants the MWM 2
prejsť na článokB lesný roh, jednolesnica, vŕtanie 11,5 mm, odnímateľný ozvučník 315 mm, A stop ventil, 4 Cylindrové ventily, lak, s ABS kufrom.