Stévia ako sladidlo už prenikla aj na Slovensko. Je vhodná aj pre diabetikov. Používame ju ako nízkokalorické sladidlo. V Japonsku sa využíva už celé desaťročia, cukrovku a zubný kaz ňou liečili už americkí indiáni. V Európe sa ešte stále dáva prednosť
Mnohí spotrebitelia uprednostňujú rastlinné nápoje pred kravským mliekom. Tekuté nápoje z rastlín majú so živočíšnymi mliekami spoločnú iba konzistenciu a farbu. Príspevok Rastlinné nápoje, časť I. – tekuté je zobrazený ako prvý na www.pribehypotravin.sk.
prejsť na článokSušené rastlinné nápoje používa niekto ako smotánku do kávy, iný ako "prenosné mlieko" na dovolenku. Sú lepšie ako tekuté? Pozrime sa na zloženie. Príspevok Rastlinné nápoje, časť II. sušené je zobrazený ako prvý na www.pribehypotravin.sk.
prejsť na článokVšetci veľmi dobre poznáme „chuť na sladké“ a časté odopieranie si cukru. Či už je to kvôli tomu, že cukor nemôžeme zo zdravotným dôvodov, alebo preto, že ho jednoducho nechceme z „váhových“ dôvodov. Na trhu sa však objavila alternatíva, ktorá vyhovuje a
prejsť na článokPretože energetické nápoje sú novšou kategóriou nápojov, niektorí ľudia nemusia rozumieť ich zloženiu, čo vedie k mylným predstavám o energetických nápojoch. Neinformovaní jedinci môžu mať názor, že energetické nápoje sú „nabité kofeínom a cukrom“. Všetky
prejsť na článokKEDY ISOTONICKÝ, KEDY HYPOTONICKÝ, PREČO NIE HYPERTONICKÝ? Špecialista na športovú medicínu Dr. Robert Fritz (https://www.sportordination.com/team/dr-med-univ-robert-fritz/) pôsobiaci vo Viedni vysvetľuje, prečo je správne pitie rozhodujúce pre výkon a p
prejsť na článok