Spomienka spred šiestich rokov.

V marci v roku 2017 som prežívala jedno z najzložitejších období môjho života. Na facebooku sa mi zjavila spomienka spred šiestich rokov a keďže sa mi to nedá zdieľať, napísala som príspevok sem. Tieto životné skúšky ma naučili žiť v pokore a s vďakou. Ukázali mi cestu, ktorou treba ísť. Mojou cestou a poslaním je Čítať viac Príspevok Spomienka spred šiestich rokov. je zobrazený ako prvý na Iveta Bartalová.

  • Web: Vitajte
  • Aktualizované: 30.9.2023
prejsť na článok

TY + JA

Zostala spomienka vyrytá v stene. Spomienka, ktorá mlčí a pripomína. Vyryla ju láska...

prejsť na článok

Najkrajšia spomienka

- Dežo, ešte si nezabudol, že som ti požičal 30 eur? - Akoby som mohol zabudnúť, veď to je moja najkrajšia spomienka.

prejsť na článok

Spomienka na tohtoročných maturantov (video)

V tomto roku zložili u nás skúšku dospelosti dve triedy oktávanov. Ohliadnime sa za originálnou rozlúčkou mladých ľudí, s ktorými sme prežili 12 rokov, a ktorí ešte pred pár dňami boli našimi študentami.

prejsť na článok

Zbil šiestich

Príde asi 40-ročný chlap do krčmy a hovorí: - Idem si po ulici a oproti mne šiesti. Všetkých som pobil a tomu šiestemu som takú uvalil, že mu šlabikár z tašky vypadol!

prejsť na článok

Mozart, syn svetla

Druhý diel románového cyklu Christiana Jacqua pod príznačným názvom „Syn svetla“ mapuje život a dielo geniálneho Wolfganga Amadea Mozarta od januára 1779 do januára 1785. Počas týchto šiestich rokov skladateľ neprestáva komponovať, akoby od toho závisel c

prejsť na článok