Špecialista popredajných služieb predaja bytov - Arboria Trnava

▪ Pozícia je vhodná pre človeka, ktorý sa chce venovať zákazníckemu servisu oblasti realít v Trnave, s veľmi dobrými komunikačnými a organizačnými schopnosťami a tiež technickým myslením. Je to tiež možnosť pracovať pre serióznu zahraničnú investičnú a developerskú spoločnosť.

prejsť na článok

Junior Správca Bytov - Arboria Trnava

Pozícia je vhodná pre človeka s technickým vzdelaním, logickým myslením a veľmi dobrými komunikačnými zručnosťami, ktorému je blízka oblasť správy a prevádzky budov (prípadne v nej má skúsenosti) a chcel by sa takejto práci dlhodobo venovať.

prejsť na článok

Aftersale - Arboria Trnava

▪ Pozícia je vhodná pre človeka, ktorý sa chce venovať oblasti realít v Trnave a má veľmi dobré komunikačné a organizačné schopnosti. Je to tiež možnosť pracovať pre seróznu zahraničnú investičnú a developerskú spoločnosť.

prejsť na článok

Sales Administration - Arboria Trnava

▪ Pozícia je vhodná pre človeka, ktorý sa chce venovať oblasti realít v Trnave a má právnické alebo ekonomické vzdelanie. Je to tiež možnosť pracovať pre seróznu zahraničnú investičnú a developerskú spoločnosť.

prejsť na článok

Pískacie Trnava

Obchod Pískacie Trnava autor: Ing. arch. Oto Häusler, Ing. arch. Martina Demková miesto: Trnava, Štefánikova ulica návrh: február 2017 realizácia: marec 2017 fotograf: Kristína Botlová Dutková The post Pískacie Trnava appeared first on HAUSLER&HAUSLER

prejsť na článok

Špecialista optimalizácií procesov

– zavádzanie Six Sigma a Lean nástrojov – optimalizácia výrobných procesov a nákladov – tvorba materiálových tokov – vedenie tímu pri realizácii projektov – reporting manažmentu Príspevok Špecialista optimalizácií procesov zobrazený najskôr NeumannConsult

prejsť na článok