Špecialista optimalizácií procesov

– zavádzanie Six Sigma a Lean nástrojov – optimalizácia výrobných procesov a nákladov – tvorba materiálových tokov – vedenie tímu pri realizácii projektov – reporting manažmentu Príspevok Špecialista optimalizácií procesov zobrazený najskôr NeumannConsulting.

prejsť na článok

Digitalizácia výrobných procesov: Nová éra efektívnosti a konkurencieschopnosti

Digitálna transformácia je v súčasnosti jedným z kľúčových faktorov, ktoré menia priemyselné odvetvia. Svet sa mení rýchlejšie, než kedykoľvek predtým a technológie sa stávajú základom efektívnej výroby. Digitalizácia výrobných procesov, teda využitie nov

prejsť na článok

Stanovisko k doterajšiemu postupu riešenia problematiky zdieľania výkonov

k doterajšiemu postupu riešenia problematiky zdieľania výkonov medzi laboratórnou medicínou a klinickou mikrobiológiou. Vážená pani riaditeľka 1. Odbor laboratórna medicína uvedený v prílohe 5 bode 5.1.3 Smernice Európskeho parlamentu a rady 2005/3

prejsť na článok

Aplikačný špecialista (ORACLE)

Pozícia je vhodná pre ľudsky komunikatívneho aplikačného špecialistu, ktorý má skúsenosť najlepšie so správou a údržbou aplikácií postavených na databázach Oracle a baví ho pracovať s dátami (analýzy, reporty, výstupy).

prejsť na článok

PPC Špecialista (Facebook)

▪ Pozícia je vhodná pre juniornejšieho PPC špecialistu, ktorý sa chce venovať nastavovaní a realizácii FB kampaní a pracovať pre medzinárodne úspešnú firmu, alebo freelancera, ktorý potrebuje istotu slušného pravidelného príjmu.

prejsť na článok

PPC Špecialista (AdWords a Facebook)

▪ Pozícia je vhodná pre skúsenejšieho PPC špecialistu z lokálnej onlineovej agentúry, ktorý chce prejsť na vyššiu profesionálnu úroveň a pracovať pre medzinárodne úspešnú firmu, alebo freelancera, ktorý potrebuje istotu slušného pravidelného príjmu.

prejsť na článok