Snehu je dostatok na lyže aj bežky

(Liptovský Mikuláš, 24. 1. 2023) – Výdatné sneženie na Liptove zlepšilo podmienky nielen na zjazdovkách, freeride zónach, ale veľmi dobré ... The post Snehu je dostatok na lyže aj bežky appeared first on Visit Liptov.

prejsť na článok

Ako správne voskovať lyže? 4 tipy na správne voskovanie.

Chcete mať lepší sklz a zároveň udržiavať svoje lyže v dobrej kondícii?   V tom prípade sa starajte o svoju sklznicu. Prach, nečistoty aj kamienky dokážu sklznicu potrápiť, a to sa samozrejme prejaví aj na pocite z jazdy. Preto ak budete mať pocit, že to

prejsť na článok

Liptov na všetky spôsoby

Lyže, bicykel, skialpy, ale aj obyčajné turistické topánky. Čo šport, to nová výzva a zároveň množstvo novej inšpirácie. Mladá Liptáčka ... The post Liptov na všetky spôsoby appeared first on Visit Liptov.

prejsť na článok

Black Friday je tady!

Ceny sa kĺžu dole šusom! Teploty sa pomaly dostávajú nižšie a nižšie (jupí!) as nimi aj naše ceny! Tento víkend sa totiž nesie v znamení Black Friday akcie, zdvihnite hodenú rukavicu a prepadnite nákupnému šialenstvu. A budúci víkend už možno budete stáť

prejsť na článok

techniky lezenia - grivel.com

Manu l k lezeniu a pohybu v snehu a lade (adopted as the official text for the Italian Alpine Guide diploma course). Text v anglictine a nakresy.

prejsť na článok

Prečo by ste mali užívať omega-3?

Dostatočne pestr a vyv žen strava je z klad zdrav ho a dlh ho života. Mala by obsahovať dostatok zeleniny aj ovocia, spr vny pomer medzi sacharidmi, tukmi a bielkovinami, ktor je potrebn prij mať z kvalitn ch zdrojov m sa, vajec, strukov n i orechov.

prejsť na článok