techniky lezenia - grivel.com

Manu l k lezeniu a pohybu v snehu a lade (adopted as the official text for the Italian Alpine Guide diploma course). Text v anglictine a nakresy.

prejsť na článok

Metodické kurzy skalného lezenia

Naučte sa základy metodiky skalného lezenia. Výcvik prebieha pod dohľadom našich kvalifikovaných inštruktorov, ktorí Vás prevedú všetkým čo potrebujete k tomu, aby ste mohli bezpečne samostatne vykonávať skalné lezenie. Výcvik prebieha v prostredí krásnyc

prejsť na článok

Via Ferrata

Chceli by ste si vyskúšať lezenie na zaistených cestách via ferrata a neviete ako na to? Absolvujte kurz lezenia po via ferrata so skúseným lezeckým inštruktorom.

prejsť na článok

Metodické kurzy na lezeckej stene

Naučte sa základy metodiky lezenia na umelej stene. Výcvik prebieha pod dohľadom našich kvalifikovaných inštruktorov, ktorí Vás prevedú všetkým čo potrebujete k tomu, aby ste na umelej lezeckej stene vedeli liezť a istiť samostatne a bezpečne.

prejsť na článok

Zážitkové lezenie na lezeckej stene

Vyskúšaj lezenie na lezeckej stene a zaži trocha adrenalínu. Lezenie na lezeckej stene je príjemným zážitkom vhodným pre každého. Vyžaduje síce trocha fyzickej zdatnosti, ale náročnosť lezenia je vždy prispôsobená Vašim schopnostiam.

prejsť na článok

Nesprávne techniky čistenia pleti.

Častokrát sa nás pýtate na kozmetické triky a rady ako sa starať o svoju pleť čo najlepšie a najdôkladnejšie. Ešte častejšie Vám odpovedáme, že základným kľúčom správnej a efektívnej starostlivosti o pleť je podceňované ČISTENIE pleti. V tomto blogu sa bu

prejsť na článok