Skúste snúbenie jedla s pivom / Autor: Peter Kecskés

Prebraté zo zdroja: HoReCa magazine, str. 15 Do popredia sa dostávajú kombinácie pokrmov s vínom. Prečo to však neskúsiť s pivom?

prejsť na článok

Rôznorodé chute zlatého moku / Autor: Ivan Šuplata

Prebraté zo zdroja: pluska.sk Malé pivovary nechcú konkurovať obrovským nadnárodným gigantom. Milovníkov zlatého moku sa snažia očariť rôznorodosťou chutí, pivom vareným tradičným spôsobom a bez urýchľovania.

prejsť na článok

Milovať pivo, to nie je len piť ho / Autor: Eva Andrejčáková

Prebraté zo zdroja: domacnost.sme.sk Viete čo je labológia? Na prvý pohľad úplne banálna vec: zbieranie suvenírov, ktoré súvisia s pivom. Ale za tisíckami kusov etikiet, plechoviek, podpivníkov či krígľov z celého sveta, ktoré sa hromadia v príbytkoch z

prejsť na článok

Slováci vpustili pivo do kuchýň

Pivo si nachádza svoje pevné miesto aj v slovenských kuchyniach. Čoraz častejšie ho laici aj profesionálni kuchári využívajú na spestrenie jedál a chutí na tanieri. Rôzne druhy piva sa tak stávajú nielen príjemným spoločníkom jedla, ale priamo jeho súčasť

prejsť na článok

Členovia MSS Košicki špivaci

V súčasnosti sú členmi občianského združenia MSS Košicki špivaci títo stáli členovia: Ing. Peter Tomko,  / umelecký vedúci, hudobný sprievod na akordeóne / Ján Obrochta Andrej Hapšták Peter Hapšták Ing. Peter Ondruš Ing. Ondrej Behúň Juraj Solár

prejsť na článok