Prebraté zo zdroja: HoReCa magazine, str. 15 Do popredia sa dostávajú kombinácie pokrmov s vínom. Prečo to však neskúsiť s pivom?
Prebraté zo zdroja: pluska.sk Malé pivovary nechcú konkurovať obrovským nadnárodným gigantom. Milovníkov zlatého moku sa snažia očariť rôznorodosťou chutí, pivom vareným tradičným spôsobom a bez urýchľovania.
prejsť na článokPrebraté zo zdroja: domacnost.sme.sk Viete čo je labológia? Na prvý pohľad úplne banálna vec: zbieranie suvenírov, ktoré súvisia s pivom. Ale za tisíckami kusov etikiet, plechoviek, podpivníkov či krígľov z celého sveta, ktoré sa hromadia v príbytkoch z
prejsť na článokPivo si nachádza svoje pevné miesto aj v slovenských kuchyniach. Čoraz častejšie ho laici aj profesionálni kuchári využívajú na spestrenie jedál a chutí na tanieri. Rôzne druhy piva sa tak stávajú nielen príjemným spoločníkom jedla, ale priamo jeho súčasť
prejsť na článokV súčasnosti sú členmi občianského združenia MSS Košicki špivaci títo stáli členovia: Ing. Peter Tomko, / umelecký vedúci, hudobný sprievod na akordeóne / Ján Obrochta Andrej Hapšták Peter Hapšták Ing. Peter Ondruš Ing. Ondrej Behúň Juraj Solár
Autor: Peter GregorTémy: O láske, O bolesti, O topánkach
prejsť na článok