Skúsenosti s používaním esencie RUŽA

Ruža uvoľňuje smútok a bolesť z opustenia alebo krívd, ktoré ženy prežili vo vzťahu k mužom. Esencia symbolizuje ženu, ktorá si ozdobila svoje krásne dlhé vlasy kvetmi ruže a skrze svoj kvetový závoj veľmi jemne a prekrásne vonia. Okvetné lístky ruže sú zamatovo hebké na dotyk a pritom pevné. Keď ich jemne pohladíte, uvoľní sa krásna, ružová vôňa.

prejsť na článok

Skúsenosti s používaním esencie REBRÍČEK

Rebríček - je rebríček do neba - vyššej úrovne uvedomenia. Je duchovným sprievodcom, ktorý nás učí samostatnosti a podporuje našu vnímavosť a intuíciu.

prejsť na článok

Workshop Austrálske esencie- Posolstvo od protinožcov, alebo Esencie pre nové Milénium.

Austrálske kvetové esencie sú vibračné esencie, ktoré liečia naše jemnohmotné telá a auru. Podľa Dr. Gerbera autora Vibračnej medicíny naše emocionálne, mentálne a fyzické ťažkosti sa dajú najefektívnejšie liečiť vtedy, ak sa pri liečbe zameriame práve na

prejsť na článok

Bachova terapia

Bachove kvetové esencie predstavujú veľmi jednoduchý a pritom veľmi účinný systém, ktorý navracia harmóniu našim emóciám a tým tiež nášmu celému bytiu. Bachove kvetové esencie obsahujú 38 kvetových esencií, čo sú esencie pripravené z nejedovatých, voľne r

prejsť na článok

Ruža

Vyrástla ruža v deň Tvojho mena a v mojom srdci je zasadená. Ružičku každý deň zalievam a len na Teba pri tom myslievam.

prejsť na článok

Slnečné esencie z Českej prírody

Slnečné esencie začali postupne vznikať od roku 2016. Vytvorila ich Bára Zumotová ktorá ako terapeutka strávila stovky hodín poradenstvom v oblasti osobného rozvoja a medziľudských vzťahov.

prejsť na článok