Sexuálny maniak

Psychiater vyšetruje pacienta: - Teraz vám budem ukazovať obrázky a vy mi budete hovoriť, čo vám pripomínajú. Vytiahne obrázok štvorca. Pacient: - No to je jasné. To je posteľ, na nej nádherná ženská a krásna súlož. Psychiater schová obrázok a vytiahne iný s kolieskom. Pacient: - Úplne jasné, to je kruhové letisko, na ňom dve nádherné baby a úplne brutálna trojka s nimi. Psychiater schová obrázok kolieska a vytiahne trojuholník. Pacient: - No, pán doktor, vy ste snáď sexuálny maniak!

prejsť na článok

Mandarínka a zemiak

Viete, čo vznikne, keď skrížite mandarínku a zemiak? Maniak.

prejsť na článok

Meno kocúra

Hovorí počítačový maniak kamarátom: - Všetci mi hovoria, že meno kocúra sa ako heslo pre roota nehodí. Ale keď ja som si tak privykol na môjho xzb!8yet_2et.

prejsť na článok

Zmenili mu heslo

Počítačový maniak hovorí kamarátom: - Prídem domov, pozerám, v posteli leží moja žena úplne nahá a ešte k tomu s cudzím chlapom. Pozerali na mňa a pohľad ich očí bol taký posmešný, až ma zamrazilo. Zmocnila sa ma strašná predtucha. Bežím k počítaču a naoz

prejsť na článok

Masturbácia pre ženy

Ak žena má sexuálny apetít, a nemá chlapa pri sebe.  ​​ako na to? No, existuje pomerne málo vlastných sexuálnych pozíci a prstových technik. Však  niektoré tu popíšem.

prejsť na článok

Erotické pomôcky ako zdravotná pomôcka?

Vhodnou inšpiráciou pre Váš sexuálny život je skúšať stále a stále nové veci, aby Vás Váš intímny život len tak ľahko neomrzel. Aj preto je vhodné občas navštíviť nejaký ten sexshop, či už spoločne s partnerkou, či partnerom alebo samostatne.

prejsť na článok