Sebaobrana pri cene

Cena je dôležitá súčasť obchodného prípadu, rovnako ako dodacia lehota, splatnosť atď. Napriek tomu je pre mnohých obchodníkov nočnou morou predstava, že zákazník túto tému vytiahne na obchodnom jednaní. Nevedia totiž, ako to správne uchopiť Stretávate sa počas predaja s cenovými námietkami? Hovoria vám, že ste drahí? Riešite občas dilemu, či dať alebo nedať zľavu? Vypočujte si podcast, do ktorého ma ako hosťa pozval Jaroslav Sedlák, autor úspešnej série podcastov 24 hodín na úspech. Verím, že v ňom nájdete inšpiráciu ako sa zachovať v situáciách, keď ide o cenu P.S. Šéfovia predaja stretávajú sa vaši obchodníci u zákazníkov s cenovým tlakom a porovnávaním? A riešia to každý tak-nejak po svojom? Vedeli by ste si u vás predstaviť celodenný tréning s vašim obchodným tímom, kde by som ich na tieto situácie pripravil tak, že bez zaváhania budú vedieť ako zaraegovať? Kontaktujte ma a pozrieme sa na možnosti ([email protected], 0905 470 869) The post Sebaobrana pri cene first appeared on Akopredavat.sk.

prejsť na článok

Kurz sebaobrany pre mužov a starších chlapcov (14+)

Kurz sebaobrany pre mužov a starších chlapcov (14+)OZ Bezpečný prístav a Reálna sebaobrana Vás pozývajú na ďalší kurz sebaobrany pre The post Kurz sebaobrany pre mužov a starších chlapcov (14+) appeared first on Reálna sebaobrana Košice.

prejsť na článok

Závislý vzťah diel 1/5

Príbeh zo skutočného života Prečítajte si náš pôvodný článok zo skutočného života o závislom vzťahu na našom webe Bezpečný prístav. The post Závislý vzťah diel 1/5 appeared first on Reálna sebaobrana Košice.

prejsť na článok

Závislý vzťah diel 2/5

Príbeh zo skutočného života Prečítajte si náš pôvodný článok zo skutočného života o závislom vzťahu na našom webe Bezpečný prístav. The post Závislý vzťah diel 2/5 appeared first on Reálna sebaobrana Košice.

prejsť na článok

Závislý vzťah diel 3/5

Príbeh zo skutočného života Prečítajte si náš pôvodný článok zo skutočného života o závislom vzťahu na našom webe Bezpečný prístav. The post Závislý vzťah diel 3/5 appeared first on Reálna sebaobrana Košice.

prejsť na článok

Závislý vzťah diel 4/5

Príbeh zo skutočného života Prečítajte si náš pôvodný článok zo skutočného života o závislom vzťahu na našom webe Bezpečný prístav. The post Závislý vzťah diel 4/5 appeared first on Reálna sebaobrana Košice.

prejsť na článok