Saleziánske majstrovstvá Slovenska v kategórii U15 v hokejbale

V dňoch 21. až 23. apríla 2023 sa v saleziánskom stredisku v Novej Dubnici uskutočnili Saleziánske majstrovstvá Slovenska v kategórii U15 v hokejbale. Zúčastnilo sa ich presne 99 chalanov a členov organizačných tímov z 8 stredísk Námestovo, Košice Tri Hôrky, Nová Dubnica, Prešov, Bardejov, Humenné, Banská Bystrica a Poprad. Akciu zabezpečovalo takmer 50 dobrovoľníkov. Začalo sa už tradične piatkovou svätou omšou po ktorej nasledoval spoločný zábavno-súťažný večer v divadelnej sále strediska. Sobotňajšie zápasy začínali už o 8:00 hod. a pokračovali až do neskorého popoludnia, kedy ich prerušil exhibičný zápas Old Stars Nová Dubnica vs. Tréneri a vedúci tímov. Večer sa odohrali aj semifinálové zápasy. Nedeľná, finálna čas turnaja, začínala už o 7:00 hod. a po mládežníckej svätej omši o 10:30 hod. spolu s miestnymi farníkmi nasledovalo finále medzi Námestovom a Humenným, ktoré sa stalo víťazom tohtoročného turnaja. Medaily chlapcom odovzdával známy hokejista Tomáš Kopecký. Foto: https://www.facebook.com/sdb.hkb.turnaj.ndca Oficiálna stránka turnaja: https://turnaj.crazyflykites.com/ The post Saleziánske majstrovstvá Slovenska v kategórii U15 v hokejbale appeared first on Saleziáni Nová Dubnica.

prejsť na článok

Liptov privíta Majstrovstvá Slovenska v saunových rituáloch

(Liptovský Mikuláš, 5. 5. 2023) – Liptov sa čoskoro stane centrom saunových show. Vo Vodnom parku Bešeňová sa už 18. ... The post Liptov privíta Majstrovstvá Slovenska v saunových rituáloch appeared first on Visit Liptov.

prejsť na článok

Majstrovstvá SR Pohár ZSL predžiactva

Dňa 18.-19.3.2023 si v Bachledke zmerajú sily lyžiari na Majstrovstvách SR v Pohári ZSL predžiakov! Okrem skvelých športových výkonov budete môcť zažiť bubnovú show Campana Batucada, ktorá Vás prenesie do sveta farieb, chutí, vôní a pocitov, saxafónovú s

prejsť na článok

Jarný víkend v Bachledke

Oslávte príchod jari na lyžiach! O skvelú zábavu sa postará Campana Batucada, ktorá Vás svojou bobnovou show prenesie do sveta farieb, chutí, vôní a pocitov. Roztancuje Vás aj saxafónovú show v podaní Saxany Sapietovej a ľudovú hudbu Kolačkovci. Sobota:

prejsť na článok

Gastrofestival Nitra 2023 Slovakia

21.03.2023 sa konalo podujatie Čaša vína, na ktorom každá z 5 zúčastnených škôl stručne predstavila svoj región a školu. Podujatie bolo spojené s ochutnávkou vín a syrov z produkcie krajín, ktorých školy prijali pozvanie na súťaž Gastrofestival Nitra 2023

prejsť na článok

53. konferencia elektrotechnikov Slovenska Košice

Boli sme na 53. konferencii elektrotechnikov Slovenska ako vystavovateľ v dňoch 9. a 10. novembra 2022. Ďakujeme za návštevu stánku. Príspevok 53. konferencia elektrotechnikov Slovenska Košice je zobrazený ako prvý na DTW.sk.

prejsť na článok