Rozhovor s odborníčkou – Bezpečné pracovné prostredie

[...] Read More... The post Rozhovor s odborníčkou – Bezpečné pracovné prostredie appeared first on CORWIN.

prejsť na článok

[Rozhovor s odborníkom na BOZP] Ako správne vybrať ochranné pracovné prostriedky?

Osobné ochranné pracovné prostriedky alebo OOPP chránia zdravie pracovníkov a nezriedka môžu zachrániť život. Ako však viesť zamestnancov k tomu, aby dbali na ich nosenie? A v čom sa najčastejšie robia chyby? Prečítajte si rozhovor s odborníkom na BOZP To

prejsť na článok

RTVS - Kontakty: Ako rozvíjať potenciál detí

Naša Lucia Jakabová bola spolu s odborníčkou na liečebnú pedagogiku Máriou Kozelkovou v relácii Kontakty na rtvs porozprávať o tom ako rozvíjať potenciál detí. Vypočujte si tento zaujímavý rozhovor.

prejsť na článok

Pracovné prostredie na Slovensku je v EÚ najhoršie

Prečítajte si článok o najhoršom pracovnom prostredí na Slovensku. Jedným z respondentov autora článku bol aj predseda výboru našej ZO Ján Košč: Pracovné prostredie na Slovensku je v EÚ najhoršie: Robíme viac ako Japonci, ničíme si zdravie a naše výplaty

prejsť na článok

Zdravé bývanie a pracovné prostredie by sme mali riešiť nie len v čase pandémie

[...] Read More... The post Zdravé bývanie a pracovné prostredie by sme mali riešiť nie len v čase pandémie appeared first on CORWIN.

prejsť na článok

Nový rozhovor pre portál EMEFKA je online

Nový rozhovor o mojej coaching ceste, o MMA. a ako minulost  vplýva na súčasnosť . EMEFKA rozhovor Príspevok Nový rozhovor pre portál EMEFKA je online zobrazený najskôr MentalCoach Ing. Radek Šefčík.

prejsť na článok