Pracovné prostredie na Slovensku je v EÚ najhoršie

Prečítajte si článok o najhoršom pracovnom prostredí na Slovensku. Jedným z respondentov autora článku bol aj predseda výboru našej ZO Ján Košč: Pracovné prostredie na Slovensku je v EÚ najhoršie: Robíme viac ako Japonci, ničíme si zdravie a naše výplaty sú slabé Ľudia Ekonomika Pravda Novinár sa inšpirioval týmto dokumentom: (1) (PDF) Možnosti nastavenia metodiky skúmania kvality zamestnaneckého prostredia na Slovensku (researchgate.net)

prejsť na článok

Rozhovor s odborníčkou – Bezpečné pracovné prostredie

[...] Read More... The post Rozhovor s odborníčkou – Bezpečné pracovné prostredie appeared first on CORWIN.

prejsť na článok

Zdravé bývanie a pracovné prostredie by sme mali riešiť nie len v čase pandémie

[...] Read More... The post Zdravé bývanie a pracovné prostredie by sme mali riešiť nie len v čase pandémie appeared first on CORWIN.

prejsť na článok

Aké potrubie sa čistí najhoršie?

Často sa nás pýtate ako dlho bude trvať krtkovanie. Čas práce je závislý od náročnosti konkrétneho potrubia. Najhoršie sa čistia dlhé trasy malých (poddimenzovaných) priemerov potrubia s veľkým počtom kolien a zlým prístupom.

prejsť na článok

Kolaudácia druhej budovy

Dňa 3. 7. 2018 bola právoplatne skolaudovaná druhá budova EcoPoint Office Center v Košiciach. Prví nájomníci sa už sťahujú do svojich nových kancelárskych priestorov. K dispozícii je na prenájom ešte niekoľko voľných moderných kancelárskych plôch. EcoPoin

prejsť na článok

Prečo niektoré firmy pri zavádzaní lean managementu zlyhávajú aako sa tomu vyhnúť

Pripravte si stratégiu, zapojte do zoštíhľovania firmy vašich pracovníkov a upravujte procesy tam, kde ušetríte, zvýšite efektivitu alebo vylepšíte pracovné prostredie. Poradíme vám, ako chyby predvídať a kde to zadrháva najčastejšie. Source

prejsť na článok